Ege Postası
Geri

CHP'li Akgül Çiğli için yola çıkıyor

Ciğli’nin sevilen siyasetçilerinden Şirin Akgül CHP Çiğli İlçe Başkanlığı için yola çıkıyor…
CHP'li Akgül Çiğli için yola çıkıyor
Haberler / Yerel Politika
6 Aralık 2019 Cuma 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongre süreci hızlı başladı. Pek çok ilçede aday olacaklar nabız yoklarken, İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Şirin Akgül Çiğli ilçe başkanlığı için yola çıkıyor. Akgül, CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’nda Cumartesi 14.00’da adaylık açıklaması yapacak.

Çiğli'deki seçimlerde Sarı listeden Cumhuriyet Mahallesi delegesi seçilen Akgül, bir dönem Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile aynı il yönetiminde görev yapmıştı..
 

‘DİLİMİZ; BARIŞ SEVGİ VE KARDEŞLİK DİLİ’

Adaylık kararını Egepostası’dan duyuran CHP Çiğli İlçe Başkan Adayı Şirin Akgül şunları söylemişti; “Partili arkadaşlarımızla bir araya geldik. Beni başkan olarak görmek istediklerini söylediler, bu yönde karar aldılar. Bu desteği görünce biz de yola çıktık. Dilimiz; barış, sevgi ve kardeşlik dili. Ayrımcılık yapmadan partimize daha fazla üye kazandırmak ve iktidara yürüyüşümüzü hızlandırmak istiyoruz. Toparlayıcı ve kucaklayıcı bir anlayış içinde tüm partililerimizle birlik olmaya geliyoruz. Belediyemize ne katkı koyabiliriz, nasıl destek olabiliriz. Çiğli’de CHP’yi daha fazla nasıl büyütürüz derdindeyiz. Bu yolda kazanmak da kaybetmek de var. Kazanırsak hemen çalışmaya başlayacağız, kaybetsek de, partilimize kaybettiğimiz için yine kazanan CHP olacak. Biz yine katkı koymak için elimizden geleni yapacağız. Belediyemiz ile örgütümüzün uyumunu barış dilimizle daha da artıracağız. Belediyemizin bütün çalışmalarına destek olacağız”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası