Ege Postası
Geri

CHP'li Gençlerden YSK’ye çağrı! imamoğlu’na mazbatasını verin

CHP Buca İlçe Gençlik Kolları, Yüksek Seçim Kurulu’na CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’ya mazbatasının verilmesi için çağrıda bulundu. CHP'li Gençlerden YSK’ye çağrı!
CHP'li Gençlerden YSK’ye çağrı! imamoğlu’na mazbatasını verin
Haberler / Yerel Politika
14 Nisan 2019 Pazar 19:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Buca Şirinyer Meydanı’nda bir basın açıklamasını yapan CHP  Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Güğük, “Buca Gençlik Kolları olarak İstanbul'da da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun bir an önce mazbatasının verilmesini talep ediyoruz” dedi.

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıya, kadın kolları, meclis üyeleri ve Bucalılar da büyük ilgi gösterdi. CHP’nin Buca’da başarı elde etmiş olmasını önemine değinen Güğük, “Buca Gençlik Kolları olarak örgütümüzle büyük bir özveri ve sorumlulukla yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızın sonucunda üstün bir başarı ile Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmış bulunuyoruz.
Biz Cumhuriyet Halk Partisinin değerlerini savunan Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda hiçbir çıkar gözetmeden, gönüllülük esasıyla ilerleyen Gençler olarak sokak sokak, kapı kapı gezerek, yılmadan yorulmadan, tek tek el sıkarak, insanların vicdanlarına seslenerek çalıştık. Bucamız bu bahara ve aydınlığa olan çağrımıza ses verdi ve başardık” diye konuştu.

Güğük, Mersin'de, Adana'da ,Antalya'da Ankara'da, İzmir'de   CHP’li başkanların mazbatalarını aldığına işaret ederek, “Buca Gençlik Kolları olarak İstanbul'da da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun bir an önce mazbatasının verilmesini talep ediyoruz. Demokratik bir seçimin gereği olarak yarışı önde bitiren tüm seçilmişlere mazbatalarını verin diyoruz.  Nasıl ki hiç kimseyi öteki görmeden, farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul ederek, herkese eşit yaklaşarak seçim çalışmalarımızı yürüttüysek, aynı şekilde belediye başkanlığına hak kazanmış herkesin aynı eşit hukuk çerçevesinde mazbatasını almasını ve görevine başlamasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.
YSK’ye çağrı yapan Güğük, “Buradan YSK’ya sesleniyoruz seçimlere şaibe düşürmeyin, sandığa yansımış olan halkın iradesinin gasp edilmesine izin vermeyin.
Başta İstanbul Büyükşehir belediyesi olmak üzere, partimizin kazandığı bütün belediyelerde, katılımcı yerel yönetim anlayışımız ve sosyal demokrasi değerlerimiz çerçevesinde; eşit ve adil hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak, partimizin Kuvayı Milliye’den bize miras bıraktığı mücadele ruhunu ve direniş azmini sürdüreceğimizi tekrar belirtmek istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabe de bize seslenişini tüm varlığımıza hissediyor, yaşıyoruz ve yaşatacağız” sözlerine yer verdi.

 CHP İlçe Başkanı Kasım Akdağ da, İstanbul seçimlerinin milyonları ilgiliendirdiğini belirterek, “Başta Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere bu seçimde görev alan tüm CHPLileri kutluyoruz. Sandıklara da partiye de ülkeye de İstanbul a da yürekten sahip çıktılar. Eğer yeniden bir seçim gündeme gelirse sadece Buca dan binlerce insan gidip o seçimlerde gönüllü görev alır. CHP Buca Örgütü olarak gider çadır kurar seçimin güvenliğini sağlarız. Aradaki fark da katlanarak artar. Versinler artık sayın İmamoğlu'nun mazbatasını görevine başlamasına engel olmasınlar. Bu işin sonu yok" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ekrem İmamoğlu’nun sembolik mazbatasını vatandaşlara dağıttı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası