Ege Postası
Geri

CHP'li Karabağ iddialı konuştu:Bu kadar çetin ceviz çıkacağımı onlar da beklemiyordu

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hasan Karabağ, vatandaşların geçen 5 yıllık süreçte hizmetlerden memnun olduğunu belirterek, “Rakiplerim, bu kadar çetin bir ceviz çıkacağımı beklemiyorlardı. Ama yanıldılar. Benim için hayatımda doğru bildiğimi işleri yapabilmek belediye başkanlığından daha önemlidir. Belediye başkanlığı milletvekilliği bir gün bitecek. Önemli olan bu işlerin bittiğinde insanların yüzüne bakabilmek. Görev başındakiler ayakkabı kutularına sığacak kadar küçülerek gitmemeli” dedi.
CHP'li Karabağ iddialı konuştu:Bu kadar çetin ceviz çıkacağımı onlar da beklemiyordu
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
(HABER SERVİSİ) - CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hasan Karabağ, Postacılar Mahallesi’nde mini miting yaptı. Coşkulu bir kalabalığa konuşan Karabağ, 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek, “30 Mart gecesi Türkiye yeni bir döneme girecek inşallah. Hedefimiz sadece yerel seçim değil, ülkeyi karanlığa götüren, yolumuzu Atatürk yoluna döndürmektir. Atatürk'ü, cumhuriyeti sevenleri, cumhuriyet törenlerini, 10 Kasımları, 29 Ekimleri unutturmaya çalışanlardan bu ülkeyi kurtarmamız gerekiyor” dedi.

BAYRAKLI ATATÜRK ÇOCUKLARINA KALACAK
“Bayraklı Atatürk’ün ün çocuklarının ilçesidir ve öyle kalacaktır” diyen Karabağ, “Ben içinizden biriyim. Bana, ‘Halkın başkanı’ diyorsunuz.
Beni halkın kendisiyim. Biz de çalışan bir ailenin çocuğuyuz. Gecekonduda büyüdük. Edebiyat yapmıyoruz. Gerçekleri söylüyoruz. Çiçek Mahallesi’nde yetiştim. Benim bu kadar çetin ceviz olduğumu onlar da bilmiyordu. Şaşırdılar. Benim için hayatımda doğru bildiğimi işleri yapabilmek belediye başkanlığından daha önemlidir. Belediye başkanlığı milletvekilliği bir gün bitecek. Önemli olan bu işlerin bittiğinde insanların yüzüne bakabilmek. 15 yıl belediye başkanlığı, başbakanlık yapıp ondan sonra insanların içine çıkamayacak hale gelirsek neyleyim ben öyle başbakanlığı. Allah kimseyi o hale düşürmesin. Bu ülkede siyaset kurumu zedelenmemelidir. Başbakanlık, belediye başkanlığından ayrılırken, doğru gidilmeli. Ayakkabı kutularına sığacak kadar küçülerek gitmemeli” dedi.



BANA, ‘BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLUR MUSUNUZ’ DİYORLAR
Karabağ, Bayraklı’nın tüm mahallerine eşit hizmet götürdüklerini ve her birini ayrı ayrı sevdiklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:
“Postacılar, Soğukkuyu Mahallemize de diğerleri gibi büyük önem veriyoruz. Karşıyaka’dan kopup Bayraklı’ya bağlanmamak için çok direniş gösterdiniz. Referandum yaptınız. Bayraklı’da ‘Ne işimi var’ dediniz. Böyle dediniz ama Soğukkuyu’nun uç noktasına gittiğimizde, Örnekköylüler bize, ‘bizi de Bayraklı’ya bağlar mısınız'’ diyor. Bu gidişte bütün İzmir Bayraklılı olacak. Bütün ilçelere gidiyoruz, konuşuyoruz. İnsanlar bize, ‘başkanım 6 aylığına bizim başkanımız olur musunuz'’ diye soruyor. Vatandaş hizmetlerimizden memnun. Hayatımız boyunca inançlarımızla yaşadık.CHP’li olmaktan onur duyduk” dedi. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası