Ege Postası
Geri

CHP'li başkanlardan videolu mesaj: Gelmeyin!

Kuşadası, Didim, Fethiye, Marmaris, Bodrum ve Çeşme belediye başkanları yayınladıkları video ile ilçelerindeki hastane, yatak kapasitesi ve sağlık ekipmanının yeterli olmadığını belirterek, vatandaşlara "gelmeyin" uyarısı yaptı.
CHP'li başkanlardan videolu mesaj: Gelmeyin!
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Nisan 2020 Cuma 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı Türkiye’de de mücadele süreci devam ediyor. Salgının acı tablosu her geçen gün artarken virüsün daha fazla yayılmasını engellemek adına CHP'li 6 ilçe belediye başkanından ortak bir mesaj geldi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran yayınladıkları video ile vatandaşlara seslendi.

Başkanlar videoda; ilçelerindeki hastane, yatak kapasitesi ve sağlık ekipmanının yeterli olmadığını belirterek, vatandaşların kendilerinin sevdiklerinin ve ilçe sakinlerinin sağlığını tehlikeye atmamak adına bahar aylarında Kuşadası, Didim, Fethiye, Marmaris, Bodrum ve Çeşme’ye gelmemeleri uyarısında bulundu.

Başkanların vatandaşlara seslendiği videoda ayrıca ‘Evde kalın, sağlığınıza dikkat edin, sosyal mesafenizi koruyun’ çağrısında da bulunuldu.

İŞTE O VİDEO

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası