Ege Postası
Geri

CHP'li genç başkan Kılıçdaroğlu'na gitti

CHP Tire İlçe Gençlik Kolu Başkanı Görkem Çolak, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
CHP'li genç başkan Kılıçdaroğlu'na gitti
Haberler / Yerel Politika
19 Mayıs 2017 Cuma 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Tire İlçe Gençlik Kolu Başkanı Görkem Çolak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Meclis'teki makamında bir araya geldi.

Çolak görüşmede, CHP Tire Örgütü'nün selamını iletirken, Kılıçdaroğlu'na CHP Tire Örgütü adına referandumda yürüttüğü çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.  

TİRE'Yİ TAKİP EDİYOR

Kılıçdaroğlu Tire'de referandumda 'hayır' çıkması nedeniyle Çolak'ı tebrik etti, ilçedeki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu hem CHP Tire Örgütü'ne hem de Tirelilere selam gönderdi.

Kılıçdaroğlu, hem ilçe belediyesinin hem de Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarla ilçenin daha kaliteli ve yaşanır bir şehir haline geleceğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu görüşmede gençlere ülkenin geleceği adına büyük görev düştüğünü ifade etti. 

Kılıçdaroğlu ile görüşmesiyle ilgili açıklamada bulunan Çolak, "Genel Başkanımıza öncelikle bu kadar yoğunken zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. Kendisiyle yarım saat hoş bir sohbette bulundum. Tire'miz hakkında bilgilendirme yaptım ve gençlik kolları olarak yaptığımız çalışmaları gösterdim. Genel Başkanımız bütün Tire gençliğini tebrik ederek başarılarımızın devamını diledi. Tire genelinde projelerimiz kaldığımız yerden devam edeceğiz ve genel başkanımıza sunum yapmaya gideceğiz. Bütün Tire gençliğini projelerimize katkı koymaya davet ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası