Ege Postası
Geri

CHP'liler Çeşme'de buluşacak

Siyasi partilerde Mart 2019 yerel seçimler öncesinde aday belirleme süreci devam ederken, CHP’de gözler bu haftasonu İlçe Başkanılığı tarafından Çeşme Altınyunus Otel’de gerçekleştirilecek olan dayanışma yemeğine çevrildi. Kocaoğlu, Yücel ve vekiller de davetli
CHP'liler Çeşme'de buluşacak
Haberler / Yerel Politika
20 Kasım 2018 Salı 15:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altınyunus Otel’de 25 Kasım Pazar günü, saat 19.30'da, gerçekleştirilecek Birlik ve Dayanışma Yemeği'ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekilleri ve ilçe başkanları davet edildi.

Yemekte yaklaşık 650 davetli olması beklenirken, 11 belediye başkan aday adayı ve 48 belediye meclis üye aday adayı da davetlilerle buluşacak.

Birlik ve Dayanışma yemeği öncesinde soruları yanıtlayan CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP İlçe Örgütü içinde birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Kavasoğulları, şu ana kadar yemeğe ilginin çok yüksek olduğunu dile getirerek,“ Şu ana kadar 500 bilet satılmış durumda. Partimizin düzenlediği bu güzel gecede CHP’deki birlik ve beraberliği tüm kamuoyu yakından görecek. Yerel seçimlere tüm partililerimizle kilitlenmiş olarak giriyoruz. Birlik ve Dayanışma yemeğimizde İzmir Milletvekillerimiz Kani Beko, Tacettin Bayır, Musa Çam, Özcan Purçu, Ednan Arslan olmak üzere birçok milletvekilimiz bizlerle birlikte olacak. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, İBB Başkan aday adaylarımız, İzmir İl Başkanımız Deniz Yücel ve İlçe Başkanlıkları davetlimiz. Yemekte yaklaşık 650 davetli CHP için bir araya  gelecek. Geniş katılım ve büyük bir moral ile seçim arenasına çıkacağız” dedi.

“Fark atarız!”

Kavasoğullar, yerel seçimler için ilçe örgütünün çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "31 Mart Yerel Seçimleri, ülkemiz açısından büyük önem taşıyor. Bilindiği gibi, Belediye Başkan aday adaylığı için 11 kişi, Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için de 48 kişi İlçe Örgütümüze dosyalarını teslim etti. Hepsi de çok değerli arkadaşlarımız. Partimizde aday belirleme süreci devam ediyor. Bu süreç içerisinde ve sonrasında herhangi bir kırgınlık yaşanmayacağına olan inancımız tamdır. CHP İlçe Örgütü olarak her aday adayımız bizim için çok değerlidir. Aday belirleme süreci sonunda belirlenecek Başkan adayımızın açık farkla kazanması için örgütümüzle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Ben, ilçemizde yapılacak olan yerel seçimler sonrasında en yakın rakibimize fark atacağımıza inanıyorum. Bunu da hep birlikte yapacağız. Geldiğimiz bu aşamada, aday adaylarımızla örgütümüzü bir araya getirip, kucaklaşmaları için 'Birlik ve Dayanışma Yemeği' düzenliyoruz. Hafta sonunda gerçekleşecek olan yemeğimize partimize gönül vermiş herkesi davet ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası