Ege Postası
Geri

CHP'ye transfer olacağı iddia edilmişti ;Özlale iddiaları yalanladı

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak ardından partisinden istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin CHP ile dirsek teması halinde olduğu iddia edilmişti. Özlale'nin yakın çevresine iddiaların gerçek olmadığını aktardığı öğrenildi.
CHP'ye transfer olacağı iddia edilmişti ;Özlale iddiaları yalanladı
Haberler / Politika
24 Nisan 2024 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimlerden birinci parti çıktıktan sonra partisinin Meclis’te kapalı olarak yaptığı grup toplantısında CHP’ye yeni milletvekillerinin katılabileceğinin sinyalini vermişti. 

Bu toplantının ardından İYİ Parti’den istifa ederek bağımsız kalan bazı vekillerin adı CHP ile anılmaya başlandı.

Bu kapsamda İzmir Milletvekili Ümit Özlale ve Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar gibi isimler ileri sürülse de bu isimler doğrulanmadı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 27 Nisan'da yapılacak olan seçimli olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklamasının ardından İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa etti. 

Özlale'nin CHP ile dirsek teması içerisinde olduğu iddia edilmişti. Ancak edinilen bilgilere göre, Özlale yakın çevresine iddiaların gerçek olmadığını aktardı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası