Ege Postası
Geri

Çalkaya: Onların yanındayız

Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Çalkaya 21 Mart Dünya Down Sendromu günü nedeniyle Balçovalı özel çocukların düzenlediği partiye katıldı. Fatma Çalkaya “Onların farkındayız ve yanındayız” dedi.
Çalkaya: Onların yanındayız
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2019 Cuma 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Birleşmiş Milletler’in toplumda Down Sendromlu bireyler için farkındalık yaratmak, onların toplumdaki sorunlarını çözmek için ilan ettiği 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dünyanın birçok yerinde faklı etkinliklerle kutlandı. Balçova’da belediye tarafından Engelli Rahabilitasyon Merkezi’nde engelli bireyler ve aileleri için bir parti düzenlendi. Değişik yaş guruplarında birçok çocuk partide zaman geçirerek gönüllerince eğlendi.

Engelsiz partiye davet edilen CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Fatma Çalkaya tek tek tüm çocuklarla görüşerek isteklerini sordu. Balçova’da 15 yıldır belediyenin engelli bireyler için özel bir hizmet verdiğini ifade eden Fatma Çalkaya “Biz onların farkındayız ve yanındayız. Bundan sonra da tüm gücümüzle onların hayatının kaliteli olması için harcayacağız. Engelli Merkezinin hizmet çeşitliliğini artırarak kendilerine özel bir Engelli aracı da alacağız” diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası