Ege Postası
Geri

Çanakkale Zaferi Buca’da kutlandı

Yazar – Şair Suna Akın’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne özel olarak hazırladığı gösteri Buca’da büyük bir ilgiyle izlendi.
Çanakkale Zaferi Buca’da kutlandı
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2014 Salı 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Buca Belediyesi Olimpik yüzme Havuzu binasındaki Konferans Salonu’nda gerçekleşen gösteriye, gaziler ve yakınları da katıldı. 2 saate yakın süren gösteride Çanakkale Savaşı’nın bilinmeyen yönlerini izleyicileriyle buluşturan Akın büyük alkış aldı.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, gösteri sonrasında Akın’a çiçek verip teşekkür ederken, Mustafa Kemal Atatürk’ün önemli özelliklerinin topluma aktarılmadığına işaret etti, “Herkes diyor ki; Atatürk gençliğinde karga kovalıyormuş. Ama kardeşim hiç kimse demiyor ki bu adam 5 bin tane kitap okumuş. Gerçekleri de bilenlerden dinlemek çok önemli.  Sizleri ilçemde görmek ve halkımla bütünleştirmek benim içinde bir gururdur. Çok teşekkür ederim” dedi.
Sunay Akın ise tüm şehitlere rahmet diledi, “Bütün gazilerimize de saygılarımızı sunuyoruz. Onlar sayesinde biz kitap okurken bize kitap okuma özgürlüğünü onlar verdi çünkü çok teşekkür ediyorum.  Sayın Başkan’a da bütün Bucalılar adına, İzmir’e, Buca’ya, bu ülkeye kattığınız bütün hizmetleri için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası