Ege Postası
Geri

Çeşme'de Selami Şahin rüzgarı

Şarkıcı ve besteci Selami Şahin, Ramazan Bayramı'nın birinci günü oğulları Lider Şahin ve Emirhan Şahin'in işlettiği İzmir'in Çeşme ilçesindeki gazinoda sahne alıp, hayranları ile buluştu.
Çeşme'de Selami Şahin rüzgarı
Haberler / İzmir
5 Haziran 2019 Çarşamba 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Razaman Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla birlikte tatilcilerin akınına uğrayan İzmir'in turizmde lokomotif ilçesi Çeşme'de tatilini geçirenler, gündüz plajda, geceleri ise eğlence mekanlarında keyifli anlar yaşıyor. Ünlü şarkıcı Selami Şahin de tatili fırsat bilerek soluğu Çeşme'de alarak oğulları Lider Şahin ve Emirhan Şahin'in işlettiği Aya Yorgi Koyu'ndaki gazinoda sahneye çıktı. 2 saat sahnede kalan Şahin'i yaklaşık 400 kişi izledi. Konserine 'Baştan Başa Sen' isimli albümüyle aynı ismi taşıyan parçayla başlayan ve ardından da yine aynı albümdeki 'Nerde Akşam Orda Sabah' isimli şarkısını seslendiren Şahin, çocuklarının işlettiği bir mekanda sahne almanın kendisi için çok özel bir duygu olduğunu belirtip, "Bu nedenle çok heyacanlıyım. Anne ve babasından bırakın dayak yemeyi, tek bir kötü söz bile duymamış biriyim. Çocuklarımı da bu şekilde yetiştirdim. Onlar için canımı bile veririm" dedi.

Hayranlarının bayramını da kutlayan Şahin, eski albümlerindeki sevilen şarkılarının bazılarını da seslendirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası