Ege Postası
Geri

Çiğli’deki açlık grevi sona erdi!

Çiğli’de yaşanan işçi krizinde işten çıkarılan CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu 10 gündür sürdürdüğü açlık grevine bugün son verdi. Genel Merkezin, Çiğli'de yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirmesinin ardından, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün bizzat Mertoğlu’nun yanına gitti ve greve son vermesi gerektiğini, meseleyi aile içinde çözebileceklerini iletti. Mertoğlu, Başkan Yücel ile görüşmesinin ardından grevi sonlandırma kararı aldı.  Yücel gitti, Mertoğlu eylemi bitirdi
Çiğli’deki açlık grevi sona erdi!
Haberler / Yerel Politika
11 Temmuz 2019 Perşembe 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- Çiğli’de yaşanan işçi krizinin son halkasında işten çıkarılan CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu belediye binası önünde başlattığı açlık grevini  10’uncu gününde sonlandırdı.

Kamuoyunda uzun süredir tartışmalara sebep olan Çiğli Belediyesi’nde işçi çıkarmalar ve CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu’nun açlık grevine başlamasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bizzat müdahale etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarının eylemden rahatsızlık duyduğu, partinin imajına zarar verdiği için eylemin bir an önce sonlandırılmasını istedikleri öğrenildi. 

“AİLE İÇİNDE ÇÖZERİZ”

Yücel, bugün Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen başkanlar zirvesinin ardından Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ile birebir görüşme gerçekleştirdi, ardından Çiğli Belediyesi’nin önüne giderek Zeynel Mertoğlu ile görüştü.  Genel Merkezin olaydan rahatsızlık duyduğunun bildirilmesi nedeniyle Çiğli'de yaşananlara müdahale ettiği belirtilen Başkan Yücel'e Mertoğlu ile görüşmesinde İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ile yine Çiğli Belediyesi'ndeki işinden çıkarılan CHP Çiğli Gençlik Kolları eski Başkanı Baransel Güler de eşlik etti. Başkan Yücel’in, Mertoğlu’na 10 gündür yaptığı eylemin partinin imajına zarar verdiğini, bu sorunun parti içi mesele olduğu için aile içinde halledebileceğini ifade ettiği öğrenildi. Başkan Yücel, konuyu Genel Merkez ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile de görüştüğünü, gerekenin en kısa sürede yapılacağını belirttiği aktarıldı. 

“YÜCEL, MERTOĞLU VE GÜMRÜKÇÜ BİR ARAYA GELECEK” 
Zeynel Mertoğlu, İl Başkanı Yücel’e, meselenin işten çıkarma olmadığını, kamuoyunda itibarının zedelendiğini ilettiği öğrenilirken ilerleyen süreçte Başkan Yücel'in Mertoğlu ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile bir araya gelerek görüşecekleri öğrenildi. 

EYLEMİ BİTİRDİ

İl Başkanı Yücel'in ricasını kırmayan Mertoğlu açlık grevine son verdi. Eylem yerine ambulans yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin kontrolden geçirdiği Mertoğlu'nun daha sonra hastaneye götürülerek bir takım tetkiklerden geçirileceği belirtildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası