Ege Postası
Geri

Çıray'dan Soyer'e ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Çıray, Soyer’e Atatürk ile ilgili kitaplar hediye etti.  Destek mesajı verdi, kitap hediye etti
Çıray'dan Soyer'e ziyaret
Haberler / Yerel Politika
15 Nisan 2019 Pazartesi 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, ziyaret ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Hem partilerinin ittifakı doğrultusunda, hem de İzmirli olarak oyunu Soyer’e heyecan ve umutla verdiğini belirten Çıray, “Onun başarısı hepimizin hayatını olumlu etkileyecek. En başından beri destekliyoruz” dedi. Çıray, Soyer’in kendisine, ziyaretten ötürü teşekkür ettiğini, öneri ve katkılara açık olduğunu söylediğini aktardı.

Çıray, Soyer’in İzmir’i dünya kenti yapma kararlılığında olduğunu belirtti. Çıray, "Beni kutlama ziyaretine gelenler çiçek yerine Gültepe Belediye Kütüphanesi'ne kitap hediye etsin" diyen Soyer’e Uğur Dündar’ın “Güneş Ufuktan Şimdi Doğar”, Yılmaz Özdil’in “Mustafa Kemal” kitaplarını armağan etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası