Ege Postası
Geri

Corona hastasına 'geçmiş olsun' ziyaretine giden 3 kişide virüs

Kocaeli'de corona virüs test sonucu pozitif çıkan bir kişiye hasta ziyaretinde bulunan 3 kişi corona virüse yakalandı. Mahalle muhtarı vakaların sağlık durumunun kontrol altında olduğunu belirtti.
Corona hastasına 'geçmiş olsun' ziyaretine giden 3 kişide virüs
Haberler / Güncel
7 Temmuz 2020 Salı 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde corona virüs hastasına geçmiş olsun ziyaretine giden üç kişi virüse yakalandı.

Rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi olan N.B. isimli bir kişi tedavisinin ardından taburcu oldu. Tekrar rahatsızlanarak hastaneye giden N.B'ye yapılan corona virüs testi pozitif çıktı. N.B. isimli vatandaşın ardından eşi F.B. ve aynı mahallede yaşayan kızı S.S.’nin de yapılan test sonuçları pozitif çıktı. 

Daha sonra corona virüs sonuçları pozitif çıkan vakalarla temasa geçtiği belirlenen vatandaşlara da virüs testi yapıldı.

N.B.’yi ve kızı Seher S.'ye "Geçmiş olsun" ziyaretinde bulunduğu belirlenen 3 kişinin yapılan korona virüs test sonuçları pozitif çıktı. Vakalar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Konu ile ilgili konuşan Karaağaç Mahallesi Muhtarı Mehmet Elmacı, vakaların sağlık durumlarının iyi olduğunu ve evlerinin karantinaya alındığını söyledi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası