Ege Postası
Geri

Cumhur İttifakı'nda kriz

Aliağa'da MHP listelerinden seçime giren AK Partili dört meclis üyesi, her iki partiden de istifa edip bağımsız kaldı. Hem AK Parti'den hem MHP'den ayrıldılar
Cumhur İttifakı'nda kriz
Haberler / Yerel Politika
10 Temmuz 2019 Çarşamba 17:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'in Aliağa ilçesinde, 31 Mart yerel seçimlerine MHP listesinden katılan AK Partili dört meclis üyesi, AK Parti'nin kendilerine baskı yaptığını iddia ederek ilginç bir tavır sergiledi.

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin kendilerine baskı yaptığını iddia eden Serhat Aras, Ferhat Lek, Eda Kılıç ve İbrahim Halil Özer, hem MHP'den hem AK Parti'den istifa edip bağımsız kaldı.

4 isim paylaştıkları istifa dilekçesinde; AK Parti kurulduğu günden bu yana çeşitli kademelerinde hizmet verdiklerini, ancak seçimler sonrası AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin kendilerine karşı zorlayıcı, sinirli, baskıcı ve ayrıştırmacı bir tavır sergilediğini öne sürdü. İstifacılar, "Bu nedenle AK Parti üyeliğinden, MHP Aliağa belediye başkan yardımcılığından ve MHP'den istifa edip bağımsız meclis üyeleri olarak yolumuza devam etme kararı aldık" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası