Ege Postası
Geri

DEÜ’den Büyükşehir’e konaklama çıkışı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin daha iyi koşullarda dinlenmeleri için Balçova'da yurt kiralayıp Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına tahsis etmesine yönelik rektörlükten sert bir açıklama geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin jesti karşısında böyle bir talepleri olmadıklarını açıklayan rektörlük: "Üniversite Rektörlüğümüz tarafından Otel Dokuz Eylül tüm sağlık çalışanlarımızın konaklaması için tahsis edilmiş olup, üniversitemiz kendi öz kaynaklarıyla her türlü gerekli hizmetleri değerli sağlık çalışanlarımıza sağlanmaktadır.Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere başka hiçbir kurumdan konaklama talebimiz de olmamıştır."
DEÜ’den Büyükşehir’e konaklama çıkışı
Haberler / İzmir
2 Nisan 2020 Perşembe 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda dinlenmeleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi bir yurt ile otel kiraladı ve sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve belediye şirketi İZELMAN tarafından iki ay boyunca kiralanan otelde 120, yurtta ise 80 kişi kalabilecek. Balçova’da kiralanan yurtta Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları kalacağı açıklanmıştı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü dün İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin basına servis ettiği haberde geçen şekilde bir talepleri olmadığını ve sağlık çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını kendi öz kaynaklarıyla karşıladıklarını belirterek şu açıklamayı yaptı;

"Bazı basın yayın organlarında yer alan belediyelerden sağlık çalışanlarına yönelik konaklama açıklaması.

Bölgesel hizmet sunan üniversite hastanemiz, insan hayatını doğrudan tehdit eden COVİD-19(Corona Virüs) salgınına karşı her türlü hazırlığı tamamlamış olup, özellikle sağlık hizmetlerinin sunumuna ve sağlık çalışanlarına yönelik tedbirlerini almıştır. Sağlık çalışmalarımızın da güvenli ortamda bulunmalarına ve işlerini yönetebilmelerine yönelik her türlü destek kendi öz kaynaklarımızca verilmektedir.

Pandemi polikliniklerinde her daim büyük bir özveriyle çalışan değerli sağlık personelimizin tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak, Üniversite Rektörlüğümüz tarafından Hastane Başhekimliğimizce, çalışanlarımıza yönelik her türlü olanak koordineli şekilde sağlanmaktadır.

Bu kapsamda, Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde sağlık çalışanlarımıza yönelik konaklama alanları tahsis edilmiştir. Buna ek olarak Üniversite Rektörlüğümüz tarafından Otel Dokuz Eylül tüm sağlık çalışanlarımızın konaklaması için tahsis edilmiş olup, üniversitemiz kendi öz kaynaklarıyla her türlü gerekli hizmetleri değerli sağlık Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde sağlık çalışanlarımıza yönelik konaklama alanları tahsis edilmiştir. Buna ek olarak Üniversite Rektörlüğümüz tarafından Otel Dokuz Eylül tüm sağlık çalışanlarımızın konaklaması için tahsis edilmiş olup, üniversitemiz kendi öz kaynaklarıyla her türlü gerekli hizmetleri değerli sağlık çalışanlarımıza sağlanmaktadır. Özellikle bunun altını önemle çizmek istiyoruz.

Bu noktada ulusal sağlık politikalarımıza bağlı kalarak çalışmalarını yürüten üniversite hastanemizde, sağlık hizmetlerinin sunumuna ve sağlık politikalarımıza bağlı kalarak çalışmalarını yürüten üniversite hastanemizde, sağlık hizmetlerinin sunumuna ve sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarına ilişkin herhangi bir eksiklik bulunmamaktadır. Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere başka hiçbir kurumdan konaklama talebimiz de olmamıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası