Ege Postası
Geri

DİSK heyeti Batur’u ziyaret etti

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, DİSK yönetimi ile birlikte Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u ziyaret etti. Emek cephesinin ilk ziyareti olan DİSK ziyareti sırasında Batur, “Benim emeğe bakış açımı herkes bilir. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışı devam ettireceğiz.” diye konuştu. DİSK heyeti Batur’u ziyaret etti
DİSK heyeti Batur’u ziyaret etti
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Nisan 2019 Pazartesi 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart’ta yerel seçimlerinde, Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur’u ziyaret eden DİSK heyeti Batur’u, yeni görevinden dolayı tebrik etti.

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada "Emeğe her zaman değer veren, emekçinin yanında olan Batur Başkanımızın her zaman yanındayız" dedi.

Sarı, “Emekten yana, halkçı belediyecilikten yana tavır gösteren tüm belediye başkanlarımızın yanında olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Seçim sürecinde olan desteğimiz, seçim sonrasında da devam edecektir. Emeğe ve alın terine her zaman önem veren Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Konak’ta güzel işlere imza atacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.

Birlikte çok güzel işlere imza atacağız

DİSK yönetimini ağırlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Benim emeğe bakış açımı herkes bilir. 29 Ekim ve 1 Mayıs ikramiyesini işçimize ilk olarak biz sunduk" diye konuştu.

Batur, “Çalışanlar bizim başımızın tacı. Benim emeğe bakış açımı herkes bilir. 29 Ekim ve 1 Mayıs ikramiyesini ilk olarak biz sağladık. Narlıdere’de görev yaptığımız süre içinde hiç grev kâğıdı astırmadık. Bunu karşılıklı diyalog ile sağladık. Emekçilerimiz sayesinde biz çok güzel projelere, başarılara imza atıyoruz. Yaptığımız çalışmaların vatandaşlarımıza en iyi bir şekilde ulaşması için çaba gösteren, emek veren, alınteri döken, tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Konak’ı her birlikte var edeceğiz. Dayanışma ruhu ile birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Konak için düşündüğümüz en önemli çalışmaların başında gelecek olan Kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşlarımızla, emekçilerimizle omuz omuza, dayanışma içinde gerçekleştireceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası