Ege Postası
Geri

EGE-KOOP son çağrı: Bu fırsat kaçmaz

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop bunu fırsata çevirecek bir kampanyaya daha imza atıyor. 4-5 ay sonra teslim edilecek tamamı deniz manzaralı İzmir Körfezi Evleri'nde son daireler sahiplerini bekliyor. EGE-KOOP'tan deniz manzarası için son çağrı
EGE-KOOP son çağrı: Bu fırsat kaçmaz
Haberler / Ekonomi
10 Eylül 2019 Salı 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

40 milyon lira yatırımla temeli atılan, zemin katlarının dahi deniz manzaralı olduğu “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri” projesinde inşaatların seviye oranı son 1 yıldır devam eden krize rağmen yüzde 85'i geçti. 4-5 ay sonra konutların inşaatı tamamlanacak. Gayrimenkul sektörünün 35 yıllık güven markası Ege-Koop, ev almak isteyenlere görülmemiş bir fırsatın kapılarını araladı.

BU FIRSAT KAÇMAZ!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken, Ege-Koop bunu fırsata çevirecek bir kampanyaya daha imza atarak ev sahibi olmak isteyenlere yılın kazandıran yatırımını sunuyor. Buna göre 30 bin TL peşinat ve 15 yıl taksitle ev sahibi olunabilecek. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Yüksek arsa fiyatları ve yüksek maliyetler nedeniyle ev sahibi olmanın giderek zorlaştığı bu dönemde böyle bir kampanya herkes için büyük bir şans, bu fırsat kaçmaz” dedi.

EN GÜVENLİ YATIRIM

İnşaat sektöründeki durgunluk nedeniyle birçok projenin durdurulduğu, yarım kaldığı İzmir’de Ege Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin cazip satış fiyatlarıyla kısa sürede kârlı bir yatırımın adresi olduğunun altını çizen Aslan “Piyasa koşullarının çok çok üzerindeki bu fırsatlardan ev sahibi olan yatırımcılar, daireyi aldıkları gün kâra geçmeye başlayacak” dedi. Daha temeli atılmadan yüzde 80'i satılan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri'nde son dairelerin yeni sahiplerini beklediğini ifade eden Aslan “her zaman olduğu gibi en güvenilir yatırımın ev sahibi olmak olduğu bu dönemde, biz lüks evleri hiç olmayan uygun koşullarda sunuyoruz” diye konuştu.

“İZMİR’DE YAŞADIĞINIZI ANLAYACAKSINIZ”

13. Onur Projesi olarak adlandırılan “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri” projesinin diğer projelerden çok farklı olduğunu söyleyen Aslan “Bu evlerde zemin katından itibaren her daireden İzmir’in muazzam körfez manzarası görünüyor. Kendinizi Ege Denizi’nin içinde hissedeceğiniz bu manzaraya bakarken, yaşadığınızı hissedeceksiniz” dedi. Brüt 121 metrekarelik 2+1, brüt 145 ve 168 metrekare 3+1 dairelerden oluşan projede siteye özel yüzme havuzu, mini soysal tesis ve otoparklar ile özel güvenlik de olacak.

2017 yılı rakamlarıyla İzmir Körfezi Evleri'nden konut sahibi olanların yüzde 45-50 oranında kâr elde ettiğini söyleyen Aslan, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin cazip satış fiyatlarıyla kısa sürede kârlı bir yatırımın adresi olduğunun altını çizdi. Aslan, kredi oranları düşerken Ege Koop olarak yeni bir fırsat daha sunduklarını belirterek "Ege-Koop olarak önceliğimiz konut satışlarından kâr elde etmek değil. Vatandaşımızı ev sahibi yapmaktır" dedi. Aslan, yılın fırsatından yararlanmak isteyenlerin Ege-Koop'a başvurabileceğini söyledi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası