Ege Postası
Geri

EÜ'nün yenilenen organ nakil servisi, hizmete girdi

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yenilenen organ nakil servisi düzenlenen törenle açıldı.
EÜ'nün yenilenen organ nakil servisi, hizmete girdi
Haberler / İzmir
12 Mart 2020 Perşembe 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Serviste düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, hastane başhekimi Prof. Dr. Tuncay Göksel, hayırsever Dr. Ahmet Elser ve sağlık çalışanları katıldı.

Budak, törende yaptığı konuşmada hayırsever Elser'in, EÜ Tıp Fakültesi mezunu olduğunu, şirketiyle sağlık turizminde Türkiye'deki önemli isimler arasında geldiğini belirtti.

Budak, "Hastanemiz Sağlık Bakanlığı'nın Verimlilik ve Kalite Daire Başkanlığı ekibi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu 96,28 puan alarak 'A Plus Hastane' seçildi. Sağlık turizmi anlamında da kapılarımız açık. Bu konuda da çalışmalarımızı yapıyoruz." dedi.

Elser ise yaptığı konuşmada, mezun olduğu üniversitenin hastanesine böyle bir destekte bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından organ nakil servisinin açılışı yapılırken, protokol üyeleri serviste tedavi gören hastaları ziyaret etti. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası