Ege Postası
Geri

Erdoğan’dan partililere önemli adaylık uyarısı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan milletvekili, belediye ve il başkanları ile bürokratlara adaylık konusunda önemli uyarılarda bulunurken bedelli askerlik beklentisine ilişkin de mesaj verdi.
Erdoğan’dan partililere önemli adaylık uyarısı
Haberler / Politika
25 Nisan 2018 Çarşamba 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erdoğan, partisinin dünkü MKYK toplantısında, bazıları bakanlık beklentisiyle adaylık konusunda tereddüt yaşayan milletvekillerine, “Kimse işaret beklemesin, aday olmak isteyen kendi kararını kendi versin” dedi.

Belediye ve il başkanları ile bürokratlara da parti yönetiminden davet gelmeden adaylık için görevlerinden ayrılmamaları uyarısında bulunan Erdoğan, belediye ve il başkanlarına yönelik, “işaret gelmeden kimse ayrılmasın, ihtiyaç olanlara gerekli davet yapılır” mesajını verirken, bürokratlara da “kimse kendisine güvenip ayrılmasın, biz güvence vermeyiz” dedi.

BEDELLİ ASKERLİK

MKYK üyelerinden bazıları bedelli askerlik konusunu gündeme getirerek, “Büyük beklenti var” deyince, Erdoğan, “Seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam” dedi. (Hürriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası