Ege Postası
Geri

Eski başkan hayatını kaybetti

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde aralıklarla 3 dönem belediye başkanlığı yapan ve 89 yaşında yaşamını yitiren İrfan Onaran, son yolculuğuna uğurlandı.
Eski başkan hayatını kaybetti
Haberler / İzmir
25 Mart 2017 Cumartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aliağa'da 1960'ta 6 ay süreyle ve 18 Aralık 1973- 25 Aralık 1977 ile 25 Mart 1984- 27 Mart 1989 tarihleri arasında üç dönem belediye başkanlığı yapan, bir sokak ve bir parka adı verilen eski belediye başkanlarından İrfan Onaran, bu sabaha karşı, yaşlılığa bağlı nedenlerden öldü. 

Onaran'ın cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Aliağa Merkez Camii'nden kaldırıldı. Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, Belediye eski başkanlarından Hakkı Ülkü, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş cenazeye katıldı. Onaran, kılınan cenaze namazının ardından Aliağa İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası