Ege Postası
Geri

Et ve Süt Kurumu çilesi TBMM’ye taşındı

CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, daha ucuza kırmızı et alabilmek için Et ve Süt Kurumu önünde kuyruğa giren vatandaşı hatırlatarak, kırmızı etteki fiyat artışlarının nedenlerinin ortaya çıkarılması için Meclis araştırması istedi.
Et ve Süt Kurumu çilesi TBMM’ye taşındı
Haberler / Güncel
26 Nisan 2024 Cuma 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, önergede, et fiyatlarının bir yılda yüzde 100’ün üzerinde arttığı, hayvan varlığının düştüğü, ithalatın ise hız kesmeden devam ettiğine dikkat çeken CHP’li Bakırlıoğlu, “Bir kilo eti ya da kıymayı, daha ucuza alabilmek için işinden izin alıp gelen, sabah mesaisini bitirip ikinci işine gitmeden tek molasını et kuyruğunda geçiren çalışanlar, emekli olup taburesini alıp gelip sıraya girenler var” dedi.

İktidarın yıllardır üreticiyi “Canlı hayvan ithal etmeyeceğiz” diyerek oyaladığını belirten Bakırlıoğlu, hayvan varlığının azalması, hayvancılık sektörünün yaşadığı sorunlar ile kırmızı et fiyatında yaşanan fahiş yükselişlerin nedenlerinin saptanması amacıyla Meclis’e önerge verdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası