Ege Postası
Geri

Fırat Çakıroğlu Ege Üniversitesi'nde anıldı

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde 2015 yılında çıkan olaylarda bıçaklanarak hayatını kaybeden öğrencilerden Fırat Çakıroğlu için Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından lokma hayrı düzenlendi.
Fırat Çakıroğlu Ege Üniversitesi'nde anıldı
Haberler / İzmir
25 Şubat 2017 Cumartesi 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ege Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren EÜ Öğrenci Konseyi tarafından düzenlenen 'Fırat Çakıroğlu Anısına Lokma Hayrı' 1 Nolu Öğrenci Yemekhanesi ve Bilgisayar Mühendisliği önünde yapıldı. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte konuşan  Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Tok, "Fırat Çakıroğlu için Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından lokma hayrı düzenlendi. Fırat Yılmaz Çakıroğlu hepimizin sevdiği ve saygı duyduğu bir arkadaşımızdı. Fırat'ın öldülmesiyle ilgili dava henüz bitmedi, devam ediyor. Biz önümüzdeki celsede davanın sonuçlanacağına ve suçluların gereken cezayı alacağına inanıyoruz. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun'a bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası