Ege Postası
Geri

Futbolculara bir destek de annelerden geldi

Menemen Belediyespor, yeni seçilen belediye yönetiminin çalışanlarını geri çağırmasının ardından takım için yemek yapmaya başlayan kulübün onursal başkanının eşine ilçedeki çok sayıda kadın da destek vermeye başladı. Menemen'de futbolculara bir destek de annelerden
Futbolculara bir destek de annelerden geldi
Haberler / Spor
17 Nisan 2019 Çarşamba 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor, yeni seçilen belediye yönetiminin çalışanlarını geri çağırmasının ardından takım için yemek yapmaya başlayan kulübün onursal başkanının eşine ilçedeki çok sayıda kadın da destek vermeye başladı. Temizlikçisinden aşçısına kadar hiçbir çalışanın kulübe gelmemesi üzerine Kulübün Onursal Başkanı Tahir Şahin'in eşi Nurdan Şahin'in önlüğünü takıp mutfağa girmesi ve konuyla ilgili haberlerin basında yer alması sonrası çok sayıda kadın, kulüp tesislerine geldi. Mutfakta Nurdan Şahin ile birlikte yemek pişiren kadınlar, bu hafta deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor Baltok maçına hazırlanan futbolculara yemek dağıttı.

Nurdan Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada futbolcuların zor durumda kalmaması için mutfakta tek başına yemek yapmaya başladığını söyledi.

İlk gün mutfağa girdiğinde kendisini yalnız hissettiğini belirten Şahin, "Annelere bir çağrıda bulunmuştum. Annelerden çok güzel tepkiler aldım, canla başla geldiler. O kadar kalabalık olduk ki artık grubu ikiye böldük. Kahvaltı ve akşam yemeği için iki grup halinde gönüllü anneler gelecek. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz anneler her türlü zorlukla mücadele etmeye hazırız, yeter ki çocuklarımız şampiyon olsun. Bandırma maçına güçlü çıkıyoruz. Biz anneler onları çok güzel besleyip doyuracağız." dedi.

 "İnşallah 3 hafta sonra şampiyon olacağız"

Futbolculara yemek yapmak için gelen 37 yaşındaki Özlem Topal da Şahin'in çağrısının ardından tesislere geldiğini ifade etti.  Yıllardır takımlarının şampiyon olmasını beklediklerini dile getiren Topal, "Memleketim için, doğduğum, büyüdüğüm yer için güzel bir iş yapıyorum. Kendimle ve diğer kadınlarla gurur duyuyorum. İnşallah 3 hafta sonra şampiyon olacağız. Onlar bizim burada olmamızdan dolayı mutlular, sürekli sohbet ediyoruz." diye konuştu. Kalbiye Özkan da Şahin'in komşusu olduğunu, onun özverisini görünce kendisinin de Menemen Belediyespor'a destekte bulunmak için kulübe geldiğini anlattı.

Takımın şampiyon olmasını çok istediğini aktaran Özkan, "Biz anneler olarak futbolcularımızın şampiyon olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası