Ege Postası
Geri

GSM operatörlerinden sonra o da yaptı!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Cemal Bekle, koronavirüs(Covid-19) karşısında #EvdeKal kampanyasına destek oldu.
GSM operatörlerinden sonra o da yaptı!
Haberler / Güncel
23 Mart 2020 Pazartesi 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın dün açıkladığı son verilere göre 1236 vakanın görüldüğü ve 30 yurttaşın hayatını kaybettiği koronavirüs salgınına karşı mücadele devam ediyor. Hükümetten, yerel yönetimlerden ve sağlık çalışanlarından salgının daha fazla büyümemesi için vatandaşlara evde kalmalarına ilişkin çağrılar ardı arkasına gelirken İzmir’de ve İstanbul’da çok sayıda yurttaş tüm bu uyarılara aldırış etmeden sahillere akın etti.

Son olarak, İçişleri Bakanlığı; tüm uyarılara rağmen evlerinde durmayan, toplum sağlığını ve kendi can güvenliklerini tehlikeye atan özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarını sınırlandırdı.

Öte yandan sosyal medya platformları üzerinden milyonlarca insan #EvdeKal etiketiyle(hashtag) koronavirüsün ‘şakasının olmadığını’ dile getirerek, covid-19’la mücadelede vatandaşların daha fazla duyarlı olmalarını ve Sağlık Bakanlığı’nın tüm uyarılarını dikkate almalarını ifade etti.

Sosyal medyada başlatılan bu kampanyaya bir destek de AK Parti İzmir Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Cemal Bekle’den geldi. Ak Partili Bekle, kişisel hesabının adını değiştirerek #EvdeHayatVar yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası