Ege Postası
Geri

Gazi ve şehit yakınlarından Badem'e ziyaret

Şehit Asker ve Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Hüsniye Karpat, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi şehit ve gazi yakınları Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti.
Gazi ve şehit yakınlarından Badem'e ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mart 2017 Cumartesi 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gaziemir merkezli Şehit Asker ve Şehit Polis Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği düzenlediği kültür geziler kapsamında hafta sonu Ödemiş’e geldi. Dernek Başkanı Hüsniye Karpat, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi şehit ve gazi yakınlarının yer aldığı yaklaşık 50 kişilik heyet Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.  Ödemiş’in tarihi, kültürü ve doğa güzellikleri ile Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etmek için geldik. Ziyaretimiz kapsamında çalışmalarını yakından takip ettiğimiz, başarılı başkanımızı da görmek istedik. Başkanımız ve eşi Nevin Badem’e misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Mahmut Badem, Dernek Başkanı Hüsniye Karpat ve gelen ekibe ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası