Ege Postası
Geri

Gaziemir Meclis Üyesi Çağlarsu ifade verdi! Komisyondan sert uyarı

CHP İzmir İl Yönetimi tarafından hakkında disiplin soruşturması başlatılan Gaziemir Belediyesi Meclis üyesi Levent Çağlarsu il binasına gelerek komisyona ifade verdi. Komisyon Çağlarsu’yu partinin iç işlerini basın önünde tartışmaya açmasını sert bir dille uyarırken, Çağlarsu ise komisyonun alacağı her türlü karara saygı duyacağını söyledi.
Gaziemir Meclis Üyesi Çağlarsu ifade verdi! Komisyondan sert uyarı
Haberler / Yerel Politika
20 Ekim 2020 Salı 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde Gaziemir meclis üyeleri İzel Zenginobuz Derinsu ile Levent Çağlarsu hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştı.

Levent Çağlarsu hakkında başlatılan disiplin soruşturmasının nedeninin, Çağlarsu'nun konuşmalarında sürekli Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı hedef alması ve meclis toplantısında yaptığı Halil Arda’nın eşi Deniz Arda ile ilgili ‘çikolata kutusu’ iddiası olduğu  belirtilmişti.

Bugün il binasına gelen Çağlarsu dörtlü komisyona ifade verdi. Komisyonda Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Köksal Yıldırım, İsfahan Naki, Aygül Eryılmaz ve Çetin Özdemir yer alıyor.

Yaklaşık 1 saat savunma yapan Çağlarsu çıkışta konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, “İçeride konuşulanlar içeride kalır” dedi. Çağlarsu’nun il başkanlığından ayrılırken sinirli olduğu da gözlendi.

KOMİSYONDAN UYARI

Komisyon üyelerinin Çağlarsu’ya yaptıklarının yanlış olduğunu, basın yoluyla partinin tartışılmasını doğru bulmadıklarını ifade ettikleri belirtildi. Bu sözlere karşılık Çağlarsu’nun Belediye Başkanı Halil Arda’ya ulaşamadığını bu nedenle iletişim kuramadığını söylediği bunun için de mecliste ve basına konşma yolunu seçtiğini belirterek kendisini savunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Komisyon üyeleri “partiyi hiç kimsenin yıpratmasına izin vermeyiz” diyerek Çağlarsu’yu sert bir dille uyardı. Uyarı üzerine Çağlarsu’nun ise komisyonun alacağı her türlü karara saygı duyacağını söylediği öğrenildi.

ZENGİNOBUZ DERİNSU DÜN YAZILI SAVUNMA YAPTI

Öte yandan aynı komisyona ifade vermesi gereken İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi de olan İzel Zenginobuz Derinsu dün Belediye Başkanı Halil Arda ve beraberindekilerle il başkanlığına gelerek savunmasını yazılı olarak teslim etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası