Ege Postası
Geri

Gelecek Partisi İzmir’de flaş gelişme

Toplu istifaya hazırlanan Gelecek Partisi İzmir ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Genel Merkez tarafından yapılan açıklamayla, il başkanının ve yönetim kurulunun görevden el çektirildiği duyuruldu.
Gelecek Partisi İzmir’de flaş gelişme
Haberler / Yerel Politika
13 Ocak 2021 Çarşamba 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 2020 yılı eylül ayında istifa krizleriyle gündeme gelen Gelecek Partisi İzmir Başkanlığı bir kez daha istifa kriziyle gündeme geldi.
İzmir İl Başkanlığı’nın kuruluşunun ardından Gelecek Partisi İzmir’de üç il başkanı değişmiş ve parti, başkan değişiklikleriyle İzmir gündemine oturmuştu.

İlk olarak mevcut il başkanı Cem Kavur 2020’nin Ağustos ayında il yönetimi ile birlikte istifa etmiş ve yerine Serhat Şener getirilmişti. Ancak partinin İzmir yönetimi bu kez de ilçelerden gelen istifalarla karışmıştı.

İlçe başkanları arasındaki sorunlarla gündeme gelen Gelecek Partisi’nde ekim ayında il kongresi gerçekleştirilmiş ve başkanlık koltuğuna ilk kez seçimle gelen bir başkan oturmuştu. Kongrede Serhat Şener ve İletişim ve Medya Sorumlusu Cüneyt İşçilik yarışmış ve Cüneyt İşçilik başkanlık yarışından galip ayrılan isim olmuştu.

BİR TOPLU İSTİFA DAHA

Öte yandan dün, Gelecek Partisi İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve il yönetiminin yarın istifa edecekleri duyurulmuştu. 

İstifa gerekçesinin ise parti içerisinde yaşanan bazı sorunların olduğu belirtilmişti.

GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLDİ

Ancak istifalarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Gelecek Partisi Genel Merkez tarafından bir paylaşımla İzmir il başkanının ve yönetim kurulunun görevden el çektirildiği duyuruldu.
Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı; “Genel Merkezimizde yapılan Parti Yönetim Kurulu (PKY) toplantısında İzmir İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulunun görevden el çektirilmesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Öte yandan merkez tarafından yapılan paylaşım kısa süre sonra kaldırıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası