Ege Postası
Geri

Göztepe, Trabzonspor'lu Diabate transferini bitirdi!

Süper Lig'de teknik direktör arayışlarını sürdüren Göztepe'de Ünal Karaman ismi ön plana çıktı. Önceki hafta 1-0 kaybedilen Fraport-Tav Antalyaspor maçının ardından İlhan Palut'la yollarını ayırıp henüz yeni çalıştırıcısını belirlemeyen Göz-Göz'de, yönetimin takım planlaması ve bütçe konusunda Karaman'la bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Transfer çalışmalarını da sürdüren Göztepe, Trabzonsporlu kanat oyuncusu Fousseni Diabate transferi için kulübüyle her konuda anlaştı.
Göztepe, Trabzonspor'lu Diabate transferini bitirdi!
Haberler / Spor
18 Ocak 2021 Pazartesi 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de teknik direktör arayışlarını sürdüren Göztepe'de Ünal Karaman ismi ön plana çıktı. Önceki hafta 1-0 kaybedilen Fraport-Tav Antalyaspor maçının ardından İlhan Palut'la yollarını ayırıp henüz yeni çalıştırıcısını belirlemeyen Göz-Göz'de, yönetimin takım planlaması ve bütçe konusunda Karaman'la bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Başkan Mehmet Sepil'in deneyimli teknik adamda karar kıldığı ve Ünal Karaman'ın bu hafta içinde kurmaylara kesin cevabını vereceği kaydedildi. Son olarak geçen sezon Trabzonspor ve Çaykur Rizespor'u çalıştıran Karaman'ın yarın oynanacak Gençlerbirliği maçını da tribünden izleyebileceği kaydedildi. Göz-Göz'ün Ünal Karaman'ın olmaması halinde Tolunay Kafkas, Bülent Korkmaz ve İbrahim Üzülmez gibi alternatif hocalara yöneleceği de kaydedildi. 

DIABATE TAMAM

Transfer çalışmalarını da sürdüren Göztepe, Trabzonsporlu kanat oyuncusu Fousseni Diabate transferi için kulübüyle her konuda anlaştı. Diabate'nin İzmir'e gelip sözleşme imzaladıktan sonra takıma katılacağı vurgulandı. Yunanistan'ın Paok takımında top koşturan Nijeryalı orta saha Anderson Esiti ve Stoke City'de forma giyen kanat Tom Ince transferlerinde de sona gelen İzmir ekibinin Gençlerbirliği maçının ardından imzaları art arda attıracağı vurgulandı. Trabzonspor'a sezon başında Fransız temsilcisi Amiens SC'den transfer olan Malili Diabate, bordo-mavili formayı toplam 7 resmi maçta giydi. Sahada 247 dakika kalan 25 yaşındaki oyuncu skora katkı koyamadı. 

RAKİP GENÇLERBİRLİĞİ 

Süper Lig'de geçen cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 3-2 yenerek rahat bir nefes alan Göztepe yarın evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Sarı-kırmızılıları sahaya antrenör Yasin Güleryüz çıkaracak. Göztepe'de yeni tip koronavirüs testi pozitif olan bir oyuncunun karantinası sürerken, Alpaslan Öztürk'ün sakatlığı da devam ediyor. Bu maç öncesi sarı-kırmızılı ekibin 22 puanı bulunurken, son 2 maçında puan elde edemeyen Gençlerbirliği ise 19 puanla 17'nci durumda yer alıyor.

DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası