Ege Postası
Geri

Göztepe'de futbolculara yeni şans

Süper Lig’de 12 Haziran Cuma günü Gürsel Aksel Stadı'nda Trabzonspor’u konuk edecek Göztepe’de teknik direktör İlhan Palut, sezon sonunda gönderilmesi beklenen oyunculara bir şans daha verecek.
Göztepe'de futbolculara yeni şans
Haberler / Spor
6 Haziran 2020 Cumartesi 16:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Genç teknik adam oynanacak 8 haftada takımda kalıp kalmayacakları belirsizliğini koruyan Jerome, Reis, Borges, Deniz, Leo, Mossoro, Atınç ve Poko'nun göstereceği performansa göre raporunu yönetime iletecek. Koronavirüs salgını yüzünden ekonomik olarak geriye giden sarı-kırmızılılarda kadroyu dağıtmak istemeyen kurmaylar, mevcut oyuncuları yeniden derlendirecek.

Dış transfer stratejisini 8 maça göre belirleyecek teknik ekip genç futbolcular Yalçın, Hüseyin, Ege, Göktuğ ve Atakan'ı da gelecek sezona hazırlayacak. Mevcut kadrosundan oldukça memnun olan İlhan Palut, sözleşmeleri bitecek Soner, Serdar, Napoleoni, Beto, Castro, Berkan ve Titi'nin ise kesinlikle takımda kalmasını isteyecek. Transferin gözde oyuncuları olan Alpaslan ve Halil’in ise satılıp satılmayacağı da yönetimin çıkaracağı maddi bilançoya göre netleşecek.   

ADNAN SÜVARİ UNUTULMADI

Öte yandan Göztepe ve Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Adnan Süvari, vefatının 29'uncu yılında unutulmadı. Karşıyaka'da teknik adamlık kariyerine başlayıp sarı-kırmızılılara 2'şer Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandıran Süvari için Göztepe, "Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden, Efsane Teknik Direktörümüz Adnan Süvari'yi vefatının 29. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz" mesajını yayınladı. 

Göztepe ve diğer İzmir kulüpleri, İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) öncülüğünde gelecek sezon Süper Lig'in Adnan Süvari Sezonu olarak oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’nu başvuruda bulunmuştu.

Göztepe taraftarı formalarıyla tribünde olacak

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'de kalan 8 maçın seyircisiz oynanacağının açıklanmasının ardından Göztepe yönetimi, "Seni yalnız bırakmadık" uygulamasını hayata geçiriyor. Büyük heyecanla beklenip sezonun ikinci yarısında kapılarını açan kulübün 95 yıllık tarihindeki kendine ait ilk stadyumu Gürsel Aksel Stadı'nda salgın nedeniyle yalnız 3 maçta takımlarını destekleyebilen taraftarlarlar, bedenleriyle olmasa da formalarıyla tribünde olacak. Göztepeli futbolseverler kampanya kapsamında pazartesi gününden itibaren lisanslı formalarını kulübe bırakacak ve bu formalar Gürsel Aksel Stadyumu'nun koltuklarında yerini alacak. 

Kulüpten yapılan açıklamada, "İyi gün, kötü gün, ligler, hava şartları ne olursa olsun takımının yanında olan Şanlı Göztepe taraftarı bu zorlu günlerde de tribündeki yerini alabilecek. Formalar iç sahada oynayacağımız tüm müsabakalarda tribünlerimizi süsleyecek ve bu müsabakaların ardından sahiplerine geri teslim edilecektir. Formaların geri tesliminde forma sahibine bu uygulamanın hatırası olarak bir yama (patch) hediye edilecek. Forma teslimi Gürsel Aksel Stadyumu'nda yer alan GÖZGÖZ Mağazaları Satış Noktası'na yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

"TARAFTARIMIZ YANIMIZDA"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, hayata geçirecekleri forma uygulamasıyla seyircisiz maçlarda taraftarlarını yanlarında hissedeceklerini söyledi. Sepil, " Seyircisiz oynanacak maçlar ile alakalı hem diğer Avrupa liglerinde hem de ülkemizde çeşitli uygulamalar hayata geçirildi. Biz de bu süreçte neler yapabiliriz diye kendi aramızda konuştuk ve seçenekleri değerlendirdik. Bu doğrultuda dileyen taraftarlarımızdan formalarını bizlere teslim etmesini istiyoruz. Taraftarlarımızın formalarını ait oldukları yere, Gürsel Aksel Stadyumumuzun tribünlerine yerleştireceğiz ve seyircisiz oynayacağımız maçlarda onlar da bizimle olacak. Tüm operasyonun ücretsiz olarak gerçekleşeceği bu uygulamanın sonunda formasını teslim eden taraftarlarımıza hatıra olarak bir yama (patch) hediye edeceğiz" açıklamasını yaptı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası