Ege Postası
Geri

Göztepe için şakası yok

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü Bornova Stadı'nda en önemli rakiplerinden Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek 27 puanlı düşme hattındaki Göztepe kader maçlarından birine çıkacak. Öte yandan kritik maçlar öncesi defans hattındaki oyuncuların sakat ve cezalı olmasından dolayı sıkıntı yaşayan Göztepe'ye bir şok da Kadu'dan geldi. 
Göztepe için şakası yok
Haberler / Spor
17 Nisan 2019 Çarşamba 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rakibinin 2 puan önünde 16'ncı sırada yer alan sarı-kırmızılılar kazanıp hem umut tazelemek hem de Erzurumspor'la arasındaki mesafeyi açmak istiyor. Mutlak galibiyet bekleyen Göztepe 3 puan aldığı takdirde kara bulutları bir nebze olsun dağıtacak. Haftalardır taraftarını kahreden Göztepe'de büyük baskı hisseden futbolcular, teknik ekip ve özellikle Başkan Mehmet Sepil de derin bir nefes alacak. Akhisarspor ve Çaykur Rizespor maçlarını yurt dışında olduğu için izleyemeyen Başkan Sepil'in Erzurumspor karşılaşması öncesi İzmir'e gelip takımla kampta yer alması ve Bornova Stadı'na gelmesi bekleniyor. Göz-Göz'ün başında çıktığı 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen teknik direktör Tamer Tuna da 3 puan alınması durumunda şeytanın bacağını kıracak. Sadece 2 puan toplayabilen Tuna'lı Göztepe ayrıca 4 haftadır girdiği gol orucunu bozmaya çalışacak. Sezonun ikinci yarısında büyük düşüşe geçen İzmir ekibi sadece Aytemiz Alanyaspor'u 10 Şubat 2019'da evinde 3-2 yenmeyi başarmıştı.

Göztepe'ye bir şok da Kadu'dan

Spor Toto Süper Lig'de düşme hattındaki kritik maçlar öncesi defans hattındaki oyuncuların sakat ve cezalı olmasından dolayı sıkıntı yaşayan Göztepe'ye bir şok da Kadu'dan geldi. 

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde dün yapılan antrenman esnasında sert bir sakatlık yaşadığı açıklanan Kadu'nun alın ve göz çevresindeki kemiklerde kırık meydana geldiği öğrenildi. Ameliyat olacak Brezilyalı futbolcunun yeşil sahalardan ne kadar uzak kalacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Geçen sezon da uzun süreli sakatlık yaşayan Kadu, bu sezon 7 lig maçında görev yapabildi. Defans hattında stoperler Hakan, Grillo, sağ bek Gassama ve sol bek Traore'nin sakat, stoper Titi'nin cezalı olduğu sarı-kırmızılılarda Kadu'nun da sakatlanmasıyla cumartesi günü düşme hattındaki rakiplerden Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'la oynanacak maç öncesi elde stoper olarak yalnız Reis kaldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası