Ege Postası
Geri

Halkın sanat şöleni başlıyor

Buca Belediyesi’nin 2018 –2019 sezonunu hobi, sanat ve meslek kursları öğrencileri,  Sanat Kursları Şenliği’yle mezun oluyor. Yaklaşık 10 bin mezun kursiyerin 5 gün boyunca performanslarını ortaya koyacağı etkinlikte, tiyatrodan dansa, müzikten resme kadar birçok branşta gösteri sergilenecek. 
Halkın sanat şöleni başlıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Haziran 2019 Pazartesi 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her yıl başlattığı kurs projeleriyle binlerce yetişkin ve çocuğun gelişimine katkı koyan Buca Belediyesi, hobi, sanat ve meslek kurslarında başarılı bir dönemi geride bıraktı.

Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Buca Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, 2018 – 2019 sezonu boyunca,  yetişkinler için 40, 7-14 yaş arası çocuklar için de 13 ayrı branşta ücretsiz kursta eğitim faaliyeti vererek aynı zamanda meslek edinmeye de aracı olan Buca Belediyesi, yaklaşık 10 bin öğrencisini şenliklerle mezun ediyor.

Evka -1 ve Çamlıkule Semtevleri ile Güzel Sanatlar ve Mesleki Eğitim Merkezi, Charlie Chaplin Etüt Meslek ve Sanat Atölyesi, Şirinyer Kadın Aktivite Merkezi ve Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen kurslarla Bucalılar yeteneklerini keşfetti. Boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirme imkânına kavuşan kursiyerler, yıl boyunca geliştirdikleri yeteneklerini Sanat Kursları Şenliği’nde sergileyecek.

SANAT HAFTASI
10 – 14 Haziran 2019 tarihleri arasında 5 gün sürecek etkinlikler Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.  Etkinlikler kapsamında; Pop Müziği Orkestrası, Halk Oyunları Gösterileri, Resim ve Kukla Kursu Sergi Açılışı, Bale Kursu Gösterileri, Gitar Kursu Dinletisi, Keman Kursu Dinletisi, Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, Türk Halk Müziği Korosu Konseri, Bağlama Kursu Dinletisi, Sinema Yönetmenlik Kursu Film Gösterisi ve Tiyatro Gösterisi yer alacak. Kursiyerlerin performansları, ücretsiz olarak izlenebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası