Ege Postası
Geri

Hamile kadınının aracına saldıranlar için 20'şer yıl istendi

İstanbul pendik'te hamile bir kadınla eşinin bulunduğu araca saldıran iki zanlı dün tutuklanmıştı. İki zanlı hakkında deyim yerindeyse jet hızıyla iddianame hazırlandı. İddianamede iki zanlı için 20'şer yıla kadar hapis cezası istendi.
Hamile kadınının aracına saldıranlar için 20'şer yıl istendi
Haberler / Güncel
9 Temmuz 2019 Salı 21:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pendik D-100 Karayolu'nda Hasan Sel ve Hüseyin Sel kardeşler kendilerine yol vermedikleri gerekçesyle 7 aylık hamile Ayfer Bahçıvan ve eşi Yunus Emre Bahçıvan'ın içinde bulunduğu otomobilin önünü kesip saldırıda bulunmuştu. Sel kardeşler dün tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne konuldu.

İki zanlı hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel’in "kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma", "mala zarar verme" ve "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 20'şer yıla kadar hapsi talep edildi. İddianame gönderildiği mahkeme tarafından kabul edilirse şahıslar önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası