Ege Postası
Geri

Hasan Tahsin'den 9 Eylül çıkışı: Sen o sermayeyi kime borçlusun aga!

TV35 ekranlarında yayınlanan “Seher Onay ile Dokun Hayata” programa katılan gazeteci Hasan Tahsin İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül’de odalar ve sivil toplum örgütlerinin duyarsızlığına sert tepki gösterdi. Tahsin “Burada kavga etmek, tartışmak için söylemiyorum, etrafınıza bakın 9 Eylül adına hangi büyük şirket, hangi büyük sermaye, ticaret odası, sanayi odası, ticaret borsası, esnaf birlikleri, özel içinden gelerek bir etkinlik yapıyor m? Yok, belediye yapsın, valilik yapsın, çocuk esirgeme kurumu yapsın, yapma ya… Sen o sermayeyi kime borçlusun Aga!” diyerek ‘patronlar’ tarafından yaşanan 9 Eylül duyarsızlığına canlı yayında isyan etti. Hasan Tahsin'den 9 Eylül çıkışı!
Hasan Tahsin'den 9 Eylül çıkışı: Sen o sermayeyi kime borçlusun aga!
Haberler / İzmir
9 Eylül 2019 Pazartesi 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEOSTASI- İzmir’in ulusal yayın yapan tek televizyonu TV35 ekranlarında her sabah yayınlanan “Seher Onay ile Dokun Hayata”  programına konuk olan Gazeteci Hasan Tahsin İzmir Kurtuluşu olan 9 Eylül’e odalar ve sivil toplum örgütlerinin duyarsızlığına isyan etti.

O SERMAYEYİ KİME BORÇLUSUN AGA!

Tahsin canlı yayında sert açıklamalarda bulunarak şunları söyledi;  

"Burada kavga etmek, tartışmak için söylemiyorum, etrafınıza bakın 9 Eylül adına hangi büyük şirket, hangi büyük sermaye, ticaret odası, sanayi odası, ticaret borsası, esnaf birlikleri, özel içinden gelerek bir etkinlik yapıyor m? Yok, belediye yapsın, valilik yapsın, çocuk esirgeme kurumu yapsın, yapma ya…  Sen o sermayeyi kime borçlusun Aga! Herkesin dikkatini çekmek istiyorum. Burada kavga etmek, tartışmak için söylemiyorum. Ama gün gelir İzmir’in işgalinden sonra, özellikle yangın safrasından sonra, İzmir’deki dehşet bir yağma, dışarıdan gelen bazı çetelerin yağmasının da sonuçlarının bugün gelinen hafıza sorununda etkisi var mıdır yok mudur araştırılması lazım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası