Ege Postası
Geri

Hava Şehitliği'nde hüzünlü bayram: 'İnşallah ben de şehit olurum' demiş

Afyonkarahisar'da Ramazan Bayramı öncesi Hava Şehitliği'ne gelenler, yakınlarının mezarlarını ziyaret edip, dua okudu. Şerife Karadirek (52), 2 Eylül 1996'da şehit düşen komşuları Ahmet Şık'ın haberini duyan oğlunun verdiği tepkiyi anlatıp, "Yüzüme baktı ve 'İnşallah anne ben de şehit olurum' dedi. 4 yaşında yaptığı bu dua ile 2021 yılında da oğlum şehit oldu" dedi.
Hava Şehitliği'nde hüzünlü bayram: 'İnşallah ben de şehit olurum' demiş
Haberler / Ege
9 Nisan 2024 Salı 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hava Şehitliği'ne gelen aileler, yakınlarının mezarlarını ziyaret etti. Şehit yakınları, kabirlere çiçek dikip, dua etti.

4 Mart 2021'de Bitlis Tatvan'daki helikopter kazasında şehit olan uçak helikopter teknisyeni Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek'in (29) annesi Şerife Karadirek de oğlunun kabrine ziyarette bulundu.

Anne Karadirek, "Sene 1996, oğlum 4 yaşındaydı. O zaman mahalleye bir şehit ateşi düştü. Mahalle, çok hareketli ve acılıydı. Balkonda oğlumla oyalanmaya çalışıyoruz, askerler geldi, bayrak takıyorlar. Oğlum bana, 'Anne mahallemizde ne oluyor' diye sordu. Ben de 'Yavrum Ahmet ağabeyin vardı, askere giderken asker eğlencesine katılmıştık. Askere giden Ahmet ağabeyin şehit oldu, onun için bayraklar takılıyor' dedim. Oğlum şöyle bir bayraklara baktı, sonra yüzüme baktı ve 'İnşallah anne ben de şehit olurum' dedi. 4 yaşında yaptığı bu dua ile 2021 yılında da oğlum şehit oldu" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası