Ege Postası
Geri

İEF'de Makrofon sohbetleri

85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, alanlarında tecrübe ve başarı kazanmış kişiler, Makrofon etkinliğinde ziyaretçiler ile bir araya gelecek.
İEF'de Makrofon sohbetleri
Haberler / İzmir
22 Ağustos 2016 Pazartesi 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, birbirinden renkli etkinliklerin yanı sıra alanında başarı kazanmış kişileri de ağırlayacak. 85. İEF, Makrofon Söyleşileri ile sohbetin adresi olacak. 2 No’lu Hol’de düzenlenecek olan Makrofon Söyleşileri, geleceğe adım atan, alanında tecrübe ve başarı kazanmış kişilerin ziyaretçilerle buluşmasını amaçlıyor.

29 Ağustos 2016 Pazartesi günü Folkart Yapı Kurumsal Gelişim Ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber, Makrofon’a konuk olacak. 30 Ağustos 2016 Salı günü Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök gazetecilik tecrübelerini ve basındaki gelişmeler hakkında ziyaretçilerle sohbet edecek. 1 Eylül 2016 Perşembe günü Youth Holding CYO’su Emrah Kaya girişimcilik üzerine yapacağı sohbette özellikle genç girişimcilere yol gösterecek. 2 Eylül 2016 Cuma Depark Proje Uzmanı ve Makers Hareketi Üyesi Şefik Emre Coşkun inovasyon ve teknoloji konusunda bilgi paylaşımında bulunacak. Sıcak bir sohbet havasında geçecek Makrofon etkinliklerine ziyaretçiler ücretsiz katılabilecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası