Ege Postası
Geri

IKBY muhalefeti Barzani’nin istifasını istedi!

IKBY’de muhalefetin başını çeken Goran Hareketi Sözcüsü Haci, Barzani ve Resul için "Görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. Aynı zamanda mevcut hükümet kabinesi de lağvedilmeli" dedi.
IKBY muhalefeti Barzani’nin istifasını istedi!
Haberler / Dünya
22 Ekim 2017 Pazar 22:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

rak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) muhalefetin  başını çeken Goran (Değişim) Hareketi,  IKBY Başkanı Mesud Barzani ve Yardımcısı  Kosret Resul’un istifa etmesi gerektiğini belirtti.   

Goran Hareketi Sözcüsü Şoreş Haci, Süleymaniye’deki parti merkezinde  düzenlediği basın toplantısında, "Halkımız, kanıyla elde ettiği birçok kazanımı  kaybetti. Peşmerge’nin heybeti kırıldı. Birçok dost ülkeyi kaybettik. Bunların  hepsinin sebebi geçmişte başarısız olan iktidardan kaynaklanıyor." İfadelerini  kullandı. 

IKBY Başkanı Mesut Barzani ve Başkan Yardımcısı Kosret Resul’un  meşruiyetlerinin kalmadığını savunan Haci, “Görevlerinden istifa etmeleri  gerekiyor. Aynı zamanda mevcut hükümet kabinesi de lağvedilmeli. Ulusal Kurtuluş  Hükümeti kurulmalı ve başkanlık yasası da lağvedilmeli ve yeninden elden  geçirmelidir.”dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası