Ege Postası
Geri

İYİ Parti Buca İlçe Başkanına saldırı!

İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen'e Buca ilçe parti binasından çıktığı esnada aracına binerken öfkeli bir grup tarafından, taşlı ve sopalı saldırıda bulunuldu. Bahçeli paylaşımı sonrası flaş gelişme!
İYİ Parti Buca İlçe Başkanına saldırı!
Haberler / Yerel Politika
15 Ekim 2019 Salı 22:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen'e ilçe başkanlık binasından çıkarken saldırıda bulunuldu. Başkan Bilgen Buca İlçe Başkanlığı binasından çıkıp arabasına bindiği esnada öfkelli bir grup Başkan Bilgen'in arabasına saldırıda bulundu. Başkan Bilgen'in arabaya binmesinin ardından taşlı ve sopalı saldırıda bulunan kişi ve kişilerin tespiti için güvenlik güçleri çalışma başlattı. Başkan Gamze Bilgen, yaşanan olayın ardından emniyete giderek ifade verdiği öğrenildi. Millet İttifakı'nın ortağı CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ da mevkidaşı Bilgen'e destek vermek amacıyla emniyete gittiği aktarıldı. Başkan Bilgen, saldırıa yara almazken sorumluların bulunması adına ifade verdiği belirtildi. 

BAHÇELİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 21 gün hastanede tedavi görmesinin ardından ilk kez parti binasına gitmesi ve kameraların karşısına geçmesinin ardından Buca ilçe teşkilatının resmi Facebook hesabından "3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf. Hayattaymış" notuyla paylaşım yapılmıştı. 

BAŞKAN KIRKPINAR ÖZÜR DİLEDİ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, paylaşım için özür dilerken, sosyal medya hesabını yöneten partilinin istifa dilekçesini yayınladı. Kırkpınar, yayınladığı mesajda "Bugün akşam saatlerinde İYİ Parti Buca ilçe başkanlığı Facebook sayfa yöneticisi tarafından paylaşılan Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili görüntüden ve sözden dolayı incinen, üzülen ve öfkelenen kardeşlerimden teşkilatımız adına özür dilerim. Sayın Devlet Bahçeli'ye sağlıklı ömürler dilerim"ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası