Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı imza için çalışmalar yapacak

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener'in için seçim kurullarına imza verilmesini sağlayacak çalışmalar yapacaklarını açıkladı. İmza vermek için seçim kurullarına gidemeyecek seçmenler, gerekirse parti tarafından seçim kurullarına götürülecek. Öte yandan İYİ Parti kulislerinde, Ulupınar'a genel merkezden "Sana ihtiyacımız var, buraya gel" çağrısı yapıldığı, ancak Başkan Ulupınar'ın bu çağrıya henüz net bir karşılık vermediği konuşuluyor. Ulupınar milletvekili adayı mı oluyor'
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı imza için çalışmalar yapacak
Haberler / Yerel Politika
25 Nisan 2018 Çarşamba 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

24 Haziran'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi, partilerde başlayan hareketlilik de arttı. Siyasi partiler bir yandan oy oranını arttırmak, diğer taraftan ise destekledikleri cumhurbaşkanı adayını seçtirmek için yoğun bir çalışma takvimi hazırladı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar da, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için imza kampanyası başlatacaklarını açıkladı. Seçmenin, Akşener'in adaylığı için imza vermesine yönelik yürütülecek kampanya, sosyal medya üzerinden de aktif şekilde yapılacak. Yine anons araçları ile sokaklarda, duyurular yapılacak. Seçmenler, Meral Akşener'e destek için seçim kurullarına davet edilecek.

Gitme imkanı omayanlar ise parti tarafından seçim kurullarına görütülecek. Başkan Ulupınar, ayrıca kabul etmeleri halinde 6 gazeteye tam sayfa ilan vereceklerini de söyledi.

ANKARA'YA ÇAĞRILDI

Öte yandan milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvuru süresi de başlıyor. Adaylar, il başkanlığına veya genel merkeze başvurularını yapabilecek. Ayrıca, İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı kulislerinde, Başkan Ulupınar'ın milletvekili adayı olabileceği yönünde iddialar da konuşuluyor. Ankara'dan, Ulupınar'a milletvekili adayı olması yönünde çağrıların olduğu ancak Ulupınar'ın bu konuya dair henüz net bir karar vermediği belirtiliyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası