Ege Postası
Geri

‘İhanet’ mesajı ortaya çıkmıştı; O başkandan bir tuhaf savunma

Seçimlerden önce WhatsApp’tan "Belediye Başkanlığı seçimi için tartışmasız, CHP’li adaylara oy vereceğiz. Belediye meclis üyelikleri için boş oy kullanacağız” mesajı paylaşan CHP Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Pınar Sert Ceylan, kendisini sosyal medyadan yaptığı açıklamayla savundu. Önce paylaşımı “Herkesin paylaştığı bir mesaj” diyerek normalleştiren Ceylan’ın, açıklamasının sonlarında ise ifadesini sertleştirip, “Hem insanların emeğini çalın,oturun üzerine hem de bu yaptıklarınız ile susturmaya çalışın” demesi dikkat çekti. ‘İhanet’ mesajı ortaya çıkmıştı
‘İhanet’ mesajı ortaya çıkmıştı; O başkandan bir tuhaf savunma
Haberler / Yerel Politika
16 Nisan 2019 Salı 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi meclis üye adaylığı için başvuran, ancak aday gösterilmeyen CHP Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Pınar Sert Ceylan'ın, seçime kısa süre kala WhatsApp'tan yaptığı paylaşım, büyük yankı uyandırdı. "Belediye başkanlığı seçimi için tartışmasız CHP'li adaylara oy vereceğiz. Belediye meclis üyelikleri için boş oy kullanacağız" mesajı paylaştığı, Egepostası’nın haberiyle ortaya çıkan Ceylan, eleştiri oklarına hedef oldu. Ceylan’ın kendini savunduğu açıklama da şaşkınlık yarattı.

Facebook’tan kendisini savunan Ceylan, önce, WhatsApp’tan yaptığı o paylaşımı “Herkesin paylaştığı bir mesaj” diye normalleştirmeye çalıştı. Partisine bağlı olduğuna vurgu yapan Ceylan’ın, açıklamasının sonlarında ise ifadesini sertleştirip, “Hem insanların emeğini çalın, oturun üzerine, hem de bu yaptıklarınız ile susturmaya çalışın” demesi dikkat çekti.

Ceylan’ın, kendini savunduğu o açıklama şöyle:

“Dalha Taş isimli ve hiç tanımadığım bir kişinin kaleme aldığı WhatsApp gruplarından herkesin birbirine paylaşım yaptığı, benim de özelden arkadaşlarımız ile birbirimize paylaşım yaptığımız yazıdan bunca durumu nasıl çıkarabiliyorsunuz. Partime ne denli bağlı olduğumu bilmeyeniniz yoktur. Meclis üyeliklerinde yaptığınız yanlışları ve seçimlerinizi kimseye hele de bana sakın mal etmeyin. Örgütü hiçe saydınız. Örgütlenme kapı kapı sokak sokak yapılır. Bunu en iyi bilenlerden ve çalışanlardanım. İsteseydim bunu böyle yapar işime bakardım. Hem insanların emeğini çalın, oturun üzerine, hem de bu yaptıklarınız ile susturmaya çalışın. Susarak gülüyorum birçoğunuza.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası