Ege Postası
Geri

İl Başkanı Yücel'den 'üniversite' açıklaması: En güzel cevabı yine halk verecektir!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kemalpaşa İlçesi’nde yapılması planlanan üniversite için randevu talep eden Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’ya işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek randevu vermeyen Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i sert sözlerle eleştirdi. Kemalpaşa'da üniversite tartışmasına Yücel de katıldı
İl Başkanı Yücel'den 'üniversite' açıklaması: En güzel cevabı yine halk verecektir!
Haberler / Yerel Politika
12 Ocak 2020 Pazar 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Kemalpaşa’da planlanan üniversite yerleşkesi için yapılan toplantıya ilçe belediye başkanı Rıdvan Karakayalı'nın çağrılmamasınının yankıları sürüyor.

Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın üniversitenin ilçeye kazandırılması için çırpındığını dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i sert sözlerle eleştirdi.

Yücel sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Kemalpaşa'ya Demokrasi Üniversitesini kazandırmak siyaset üstü bir görevdir. Kendisi de eğitimci olan Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı, görev yaptığı kente üniversite kazandırmak için çırpınıyor. 'İşlerim yoğun' diyerek seçilmiş belediye başkanına randevu vermeyen rektör, görevlerini unutan ve siyaset uğruna hizmeti engelleyen, ön alma peşinde koşan cumhur vekilleri ayak sürüyor. Bu siyaset anlayışıyla kaybeden hep halk oluyor, bu görevlerin hizmet için yapıldığını unutanlara en güzel cevabı yine halk verecektir!" ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası