Ege Postası
Geri

İnternetten okey oyna

Geçmişte okey oynamak için kahve gibi insanların oyun oynadığı farklı ortamlara gitmemiz gerekiyordu. Ancak internetin hayatımıza girmesi ve teknolojin günümüzde aldığı bu günlerde artık okey internet üzerinden kolay bir şekilde oynanabiliyor.
İnternetten okey oyna
Haberler / Güncel
20 Mart 2019 Çarşamba 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Google arama motoru üzerinde okey oynaveya okey oyunu gibi basit bir arama yaptığınız zaman karşınıza onlarca seçenek çıkıyor. Okeyy.net sitesi de karşınıza çıkan okey oynayabileceğiniz sitelerin arasında baş sırayı çekmeye devam ediyor. Okey oyunu oynamak için yapmanız gereken tek şey misafir girişi yapmak veya okeyy.net üzerinden yeni bir üyelik almak. Aldığınız üyelik ile artık sizde anasayfa da bulunan okey odalarından herhangi birisine girerek oyun oynamaya başlayabilirsiniz.  Okey oyunu oynamak için yapmanız gereken tek şey altta bulunan başlığı okumak.

Okeyy.net üzerinden okey nasıl oynanır'

Okeyy.net üzerinden okey oyunu oynayabilmeniz için ilk olarak üye girişi veya misafir girişi yapmanız gerekiyor. Misafir girişi ile okey oynamak istiyor iseniz sağ üstte bulunan giriş kısmına basın ve misafir seçeneğine tıklayarak karşınıza çıkan kodu girin. Kodu girdikten sonra ücretsiz olarak internetten okey oynayabileceksiniz. Misafir yerine üye olarak girmek istiyor iseniz yine sağ üstten kayıt ol seçeneğine basmanız gerekiyor. Buradan gerekli bilgileri doldurduktan sonra direk oda sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Odalara yönlendirilmenizin ardından boş bir koltuk bularak oturabilir ve ücretsiz okey’in tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca canlı okey oynarken müzik dinleyebilme imkanını okeyy.net size ücretsiz olarak sunuyor. Canlı radyo sayesinde okey oynarken keyfiniz dahada artmış oluyor. Bitti m? Tabi ki bitmedi. Ayrıca okey oynarken veya oynamaz iken altta bulunan canlı sohbet bölümü üzerinden sitede bulunan diğer üyeler ile sohbet edebilme şansını buluyorsunuz. Ancak sohbet edebilmek için site üzerinde 1060 puana sahip olmanız veya altın üyeliğe sahip olabiliyorsunuz. Tabi bu çok büyük bir problem olmayacaktır. Puansız bir şekilde okey salonlarında bulunan herhangi bir odada oyun oynayabilir ve puan kazanmaya başlayabilirsiniz. Kazandığınız oyunlarda başlangıçta 10 dakikada 20 puan alabilmektesiniz. Okey oynamak için okeyy.net adresini seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Keyifli oyunlar ve sohbetler dileriz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası