Ege Postası
Geri

İstinat duvarı yıkıldı, belediye binasını su bastı

Manisa'da dün gece etkili olan sağanak 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı ile Yunusemre Belediyesi arasındaki istinat duvarını yıktı. Zemin katı suyla dolan belediyede bugün bazı birimler hizmet veremedi.
İstinat duvarı yıkıldı, belediye binasını su bastı
Haberler / Ege
13 Ocak 2021 Çarşamba 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün gece etkili olan sağanak, Manisa'da 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı ve Yunusemre Belediyesi’nin arasındaki istinat duvarının yıkılmasına neden oldu.

Belediye hizmet binasının zemin katı suyla doldu, elektrik ve bilgi işlem sistemleri kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin su tahliyesi için çalışma yaptıkları belediyede bugün bazı hizmetler verilemedi.

 

 

''50 YILLIK DUVAR YIKILDI''

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, hizmet binasında ciddi anlamda maddi hasar oluşmadığını belirterek, gazetecilere şu açıklamada bulundu:

 

''Batı Kışla, yanımızda komşumuz. Aramızdaki duvarın arkasında dün gece, aşırı yağıştan dolayı su birikintisi olmuş. Yaklaşık 50 yıllık duvar, su birikintisine dayanamayarak, yıkılmış. Duvarda, yaklaşık 45 metre uzunluğunda yıkık var. Duvar yıkıldıktan sonra bahçemize çok miktarda sel suyu gelmiş. Hem çevre ve şehircilik binamızda hem de ana binamızın altında bulunan halkla ilişkiler müdürlüğümüzün bulunduğu zemin katlar suyla dolmuş. Şu an suları tahliye ediyoruz. Bu nedenle bazı birimlerimiz, bugün hizmet veremiyor. Bilgi işlem ve elektrik kabloları, zarar gördü. İçeride tahliye ile temizlik sürüyor.''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası