Ege Postası
Geri

İyilik için şarkı söylediler

İzmir Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosu 'Karşıyaka iyilik için şarkı söylüyor' isimli konseri Kızılay yararına düzenledi. Kızılay'ın 155'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında farkındalık yaratmayı amaçlayan dernek, kan bağışına dikkat çekti.
İyilik için şarkı söylediler
Haberler / Kültür - Sanat
11 Haziran 2019 Salı 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Karşıyaka Sanat Derneği, Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi yararına Suat Taşer Tiyatrosu'nda 'Karşıyaka iyilik için şarkı söylüyor' isimli konseri düzenledi.

Türk Kızılayı'nın 155'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser ile kan bağışına dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amaçlandı. Konserde öncelikle Türk Halk Müziği solist ve vokalistleri sahne alırken, ikinci bölümde Türk Sanat Müziği solist ve vokalistleri eserleri seslendirdi. Yaklaşık 60 kişinin sahne aldığı konserin üçüncü bölümünde ise tüm gruplar bir araya geldi. Türk Sanat Müziği'nde şef Erol Gönüldaş, Türk Halk Müziği'nde Cihad İşci yönetimindeki konser, ücretsiz  verildi. Yaklaşık iki aylık çalışmanın sonunda şarkıları seslendiren sanatçılar, iyiliğe ve kan bağışına vurgu yaptı. İzmir Karşıyaka Sanat Derneği'nin iki aydır çalışma sürdürdüğünü belirten Dernek Başkanı Avni Erboy, "Karşıyaka'da güzellikler yapmak istiyoruz. Bölgede yüzün üzerinde koro var ve konserler düzenleniyor ancak biz bu konseptlerin dışına çıkarak insanların Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ile iç içe olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda bu konseri Karşıyaka Kızılay yararına düzenledik. Kızılay ve kan bağışına dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı amaçladık" dedi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası