Ege Postası
Geri

İzmir'de 2 'hayati' operasyon

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir depoya yapılan baskında bin 75 şişe sahte içki ele geçirilirken 2 şüpheli yakalandı. Öte yandan Kemalpaşa'daki operasyonda 6 bin 182 litre şarap ve bir adet şarap yapımında kullanılan makine ele geçirildi. Polis ve jandarmadan kaçak içki depolarına baskın
İzmir'de 2 'hayati' operasyon
Haberler / 3. Sayfa
30 Eylül 2016 Cuma 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir genelinde kaçak-sahte içki ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Karşıyaka'da bir depoda sahte içki olduğunu tespit etti. Geçtiğimiz Pazar günü, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri depoya baskın yaptı. Depoda ve depo önünde park halinde duran araçta yapılan aramada bin 75 şişe sahte ve kaçak içki ele geçirilirken A.Ş. (54) ve M.A. (27) isimli şahıslar yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından A.Ş. ve M.A., Cumhuriyet Savcılığından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda ele geçirilen sahte içkilerin piyasa değeri yaklaşık 43 bin lira olduğu bildirildi.

Ölüm imalathanesine polis baskını

Kaçak şarap üretimine jandarma darbesi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde evlerinde kaçak şarap üreten ve piyasaya süren 2 şüphelden biri jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı. Operasyonda 6 bin 182 litre şarap ve bir adet şarap yapımında kullanılan makine ele geçirildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yukarı Kızılca Mahallesi'nde C.D. ve İ.D. isimli şahısların evlerinde kaçak şarap üretimi yaptıkları ve piyasaya sürdükleri yönünde bilgi aldı. Harekete geçen jandarma ekipleri, dün öğle saatlerinde söz konusu adrese baskın yaptı. Evde yapılan aramada 6 bin 182 litre şarap ve 1 adet şarap yapımında kullanılan makine ele geçirildi. Jandarma ekipleri C.D.'yi evde suç üstü yakalarken İ.D.'nin ise arama işlemlerinin devam ettiği bildirildi. C.D. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası