Ege Postası
Geri

İzmir'de 2 otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.Kınık ilçesinde ise şarampole yuvarlanan otomobildeki baba ve oğlu yaralandı. Kafa kafaya çarpıştılar
İzmir'de 2 otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Haberler / 3. Sayfa
11 Temmuz 2019 Perşembe 08:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, saat 21.30 sıralarında Ovakent - Ödemiş Karayolu'nda meydana geldi. Ovakent yönünden Ödemiş istikametine doğru seyir halinde olan Ferhat Çoban (25) yönetimindeki 35 NT 254 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ekrem Oryaşın (70) yönetimindeki 09 RD 891 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Hatalı sollama sonucu meydana gelen kazayı gören diğer sürücüler, durumu  sağlık, AKS ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde,  iki aracın sürücüleri Ferhat Çoban ve Ekrem Oryaşın'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Oyaşın'ın kullandığı araçtaki eşi Nedime Oryaşın (70) ise ağır yaralandı. Nedime Oryaşın, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Oryaşın'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Hurda yığınına dönüşen otomobiller ise AKS ekiplerinin çalışmasıyla birbirinden ayrıldı. Araçların çekilmesiyle trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

BABA VE OĞLU YARALANDI

İzmir'in Kınık ilçesinde ise şarampole yuvarlanan otomobildeki baba ve oğlu yaralandı. Kınık'ın kırsal Örtülü Mahallesi'nde yaşayan ve mobilya firmasında nakliye elamanı olarak çalışan Ömer Keskin (47), lokantada garson olarak çalışan oğlu Halil'i (18) de yanına alarak Poyracık Mahallesi'ndeki iş yerlerine gitmek üzere bu sabah yola çıktı. Ömer Keskin yönetimindeki 35 VYY 57 plakalı otomobil, virajda yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada araçtaki baba ve oğlu yaralandı. Ambulansla Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba ve oğulun hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası