Ege Postası
Geri

İzmir'de büyük uyuşturucu operasyonu

İzmir'in Beydağ, Kiraz ve Tire ilçelerinde drone destekli operasyonlarda 109 kilo esrar, 3 bin 967 kök Hint keneviri ele geçirildi.Operasyonda dört kişi gözaltına alındı.
İzmir'de büyük uyuşturucu operasyonu
Haberler / 3. Sayfa
7 Eylül 2020 Pazartesi 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Beydağ, Kiraz ve Tire ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda dört kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Beydağ, Kiraz, Tire İlçe Jandarma Komutanlıkları unsurlarınca terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ve uyuşturucu madde ticareti ile kullanımının önlenmesine yönelik icra edilen istihbari çalışmalar neticesinde, 4-6 Eylül tarihleri arasında Beydağ, Kiraz ve Tire operasyon düzenlendi. Ekipler tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti, yasadışı ekim, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak olaylarına müdahale edildi.

Drone da kullanılan operasyonlarda 109 kilo kubar esrar, 3 bin 967 kök Hint keneviri ile uyuşturucu içiminde kullanılan iki aparat ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan A.Ş, G.Y, H.Ç. ve H.Y. İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. (İHA/AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası