Ege Postası
Geri

İzmir'de depremzedelere kıyafet yardımı devam ediyor

İzmir'deki depremin ardından Aşık Veysel Rekreasyon Çadır alanındaki giyim mağazası ve giyim tırından toplam 5 bin 434 depremzedeye kıyafet yardımı yapıldı.
İzmir'de depremzedelere kıyafet yardımı devam ediyor
Haberler / İzmir
26 Kasım 2020 Perşembe 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Aşık Veysel Rekreasyon alanında kurulan sosyal market, ücretsiz giyim mağazası ve ücretsiz tırın, Bornova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının bünyesindeki "Sosyal Market ve Gıda Bankası"na taşındığı bildirildi.

Aşık Veysel Rekreasyon Çadır Alanında bulunan ücretsiz giyim mağazasında 3 Kasım'dan itibaren 3 bin 615 kişiye kıyafet yardımı yapıldığı belirtildi. Sosyal marketin yanında 7 Kasım'dan itibaren faaliyete geçirilen ücretsiz giyim tırı ile tüm çadır kentlere gidilerek bin 819 vatandaşın daha kıyafet ihtiyacının karşılandığı kaydedildi.

Başta çadırda ve konteyner kentte kalan aileler olmak üzere kendi imkanlarıyla ev kiralayan ya da yakınlarının yanında kalan 3 bin 750 kişinin tespit edildiği, bu vatandaşlara iletişim numaralarından ulaşılarak, randevu sistemiyle günde 10 ailenin ihtiyacının karşılanacağı bildirildi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası