Ege Postası
Geri

İzmir'de dolu ve sağanak yağış etkili oldu

Tire ve Çeşme ilçelerine yağan dolu nedeniyle bazı programlar iptal edildi, zincirleme trafik kazaları yaşandı Çeşme'de hortum paniği de yaşanırken, otoyolda trafik kazası meydana geldi. İzmir Nisan ortasında afeti yaşadı
İzmir'de dolu ve sağanak yağış etkili oldu
Haberler / Güncel
15 Nisan 2019 Pazartesi 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 İzmir'de etkili dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezi ve bazı ilçelerde aralıklarla etkili sağanağa bazı ilçelerde kısa süreli dolu eşlik etti. Tire ilçesinde yaklaşık 15 dakika yağan dolu, hayatı durdurdu. Vatandaşların şaşkınlıkla izlediği dolu sonrası ilçe beyaza büründü. Tire'de bugün yapılması planlanan 43. Turizm Haftası kortej yürüyüşü iptal edildi. Vatandaşlar dolu sonrası ev ve iş yerlerinin önünde oluşan birikintileri temizlemeye çalıştı. 

ÇEŞME'DE HORTUM VE SAĞANAK

İzmirin Çeşme ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve zaman zaman sağanağa dönüşen yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. İlçede, dağlık alanda meydana gelen hortum ise kısa süreli paniğe neden oldu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün Ege Bölgesi için yağış uyarısının ardından sabah saatlerinde Çeşme'de başlayan ve zaman zaman sağanağa dönüşen yağmur, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Ekiplerin önlemlerine rağmen Ilıca Mahallesi'nde araçlar, sular içinde kaldı. Çeşme Çarşısı'nın sokaklarında da su birikintileri oluştu. Esnaf, kendi çabasıyla dükkanlarını yağmur sularından korumaya çalıştı. Çeşme'de, dağlık alanda meydana gelen hortum ise ilçe sakinlerince cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Hortum, kısa süreli paniğe yol açtı.  

Çeşme'de yer yer dolu yağışı da oldu. Dolu nedeniyle İzmir Çeşme Otoyolu üzerinde 5 otomobil ve 1 minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazası yaşandı. Bazı araçlar ise dolu nedeniyle kayarak yol dışına çıktı. 

İzmir'de sağanağın bugün gece saatlerine kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. (AA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası