Ege Postası
Geri

İzmir'de hayvan hırsızları yakalandı

İzmir'in Aliağa ilçesinde, kamyonetle gelip, bir ağıldaki 20 küçükbaş hayvanı çalıp satan C.Y. ve A.T.K., yakalandı. 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.
İzmir'de hayvan hırsızları yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
25 Mart 2020 Çarşamba 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kapukaya Mahallesi Taşocağı mevkisinde yaşayan A.S., evinin yakınında bulunan ağılındaki 20 küçükbaş hayvanının çalındığını görünce jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelilerin C.Y. ve A.T.K. olduğu, ikilinin küçükbaş hayvanları, 35 HPK 56 plakalı kamyonete yükleyip, Ödemiş'te hayvancılık yapan H.İ. ve E.A.'ya sattıkları belirlendi. Şüpheliler adreslerine düzenlenen baskınla gözaltına alındı. Hayvanları satın alan H.İ. ve E.A. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, C.Y. ve A.T.K adliyeye sevk edildi.

20 küçükbaş hayvan sahibine teslim edildi.

Öte yandan, hayvanları satın alan H.İ. ve E.A'ya da "suç eşyası satın almak" suçlamasıyla işlem yapıldığı belirtildi. (DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası