Ege Postası
Geri

İzmir'de kaybolan yaşlı adam aranıyor

Havanın kararmasıyla ara verilen aramaların ikinci gününde de 90 yaşındaki demans hastası adamın izine rastlanmadı İkinci günde de iz yok
İzmir'de kaybolan yaşlı adam aranıyor
Haberler / 3. Sayfa
14 Mayıs 2019 Salı 08:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesinde kaybolan demans (bunama) hastası Hasan Basri Bubur (90) için başlatılan arama çalışmalarının ikinci gününde de sonuç alınamadı. 

İzmir İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğüne bağlı ekipler, dün akşam ara verilen çalışmalara sabah saatlerinde Bubur'un kaybolduğu Germiyan Yalı Mahallesi yakınlarında yeniden başladı. 

Gün boyunca iz takip köpekleriyle arama yapan ekipler, ardından dronelar ile yaşlı adamın arazide gidebileceği yerleri havadan görüntüledi. 

Havanın kararmasıyla ara verilen çalışmalarda Bubur'un izine rastlanmadı.

İzmir AFAD Müdürü Osman Metin Saroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklama, ekiplerin Bubur'u bulmak için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Kızı Peyman Bubur Baran'ın Çeşme ilçesi Germiyan Yalı Mahallesi'ndeki evinden cumartesi akşamı ayrılan demans (bunama) hastası Hasan Basri Bubur'dan haber alınamamış, ailesinin jandarmadan yardım istemesi üzerine AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri, yaşlı adamın en son görüldüğü çevrede aramalara başlamıştı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası